365fit&co
StoryEditor

Atraktívny súboj pôvabu a sily prilákal množstvo divákov

PR článok30.08.2022., 13:20h

V prvej polovici augusta sa Námestie Eurovea zmenilo za prítomnosti mnohých divákov na akési pomyselné bojisko, na ktorom sa proti sebe postavili tri tímy v súboji. Tímy, ktoré na prvý pohľad vôbec neladia, vlastne ani na druhý.

Lajkuj Brainee.sk na

10. augusta 2022 sa zišiel tím MMA zápasníkov z RFA, tím tanečníc a tanečníkov z Lúčnice a tím fitnessiek a fitnessákov z 365 Fit&Co. Pýtate sa v čom spočíval tento súboj, ktorého cieľom bolo ukázať, ktorý tím má najlepšiu kondíciu? Úlohou každého tímu bolo „prežiť“ 30-minútové cvičenie BOOTCAMP pod taktovkou trénerov Niki a Tomáš bez strát. Pre tých, ktorí slovo BOOTCAMP počujú teraz prvýkrát, vysvetlíme o čo ide.

BOOTCAMP označuje tréning nových vojakov amerického námorníctva a armády. Celý koncept tohto cvičenia bol nimi taktiež vyvinutý. Do slovenčiny by sa dal voľne preložiť ako intenzívny kruhový tréning, ktorý sa cvičí  v skupine, či už menšej, alebo väčšej. Postava sa pri tejto forme tréningu dokáže veľmi rýchlo zmeniť k lepšiemu. BOOTCAMP zaradilo do svojho zoznamu skupinových tréningov aj 365 Fit&Co, kde sa ho môžete zúčastniť. Hodina pozostáva z klasického rozohriatia sa a po ňom nasleduje hlavná časť, ktorá sa skladá z niekoľkých stanovíšť, na ktorých sa cvičí vždy iný cvik, zameraný na inú časť tela. Medzi najčastejšie využívané náradia patria kettlebelly, činky, TRX či medicinbaly, ale pri mnohých cvikoch, najmä pre začiatočníkov, vám bohato postačí aj váha vlastného tela.

Pravidlá boli jednoduché. Cvičilo sa v troch polhodinových blokoch. Každý tím absolvoval jedno cvičenie. Ak cvičenie zvládol celý tím, získal 20 bodov. Medzi blokmi prebiehali v rámci prestávok individuálne súťaže, v ktorých mohli zástupcovia jednotlivých tímov získať body navyše pre svoj tím.

image
365fit&co

Súčasťou podujatia bolo aj malé expo, v rámci ktorého ste moli nájsť stánky Nutramino, Nocco, Barebells, SwissCBD, Esty, BM Kávoviny, Zjedené, Nutric, VŠZP,  Solis, 365 Fit&Co, Ivan Bajak - In Body, VinTonic, Spacelab, Lok Lok. O veľú relax zónu sa podujatí postaral skvelý  tím zo Sargas group. Mohli ste sa tu zrelaxovať na tulivakoch v ruke s drinkami Killer alebo vaponizérmi bez tabaku Hyla, ktoré sú ako jediné na svete obohatené o 10% guaranu. V relax zóne ste mohli nájsť aj stánok Luculus icecream. V neposlednom rade pozornosť pútala aj jedinečná Renyquinn a Sebastíán Fapšo, ktorý na podujatí predstavil svoju novú kolekciu oblečenia. Počas celého podujatia nás bude hudobne sprevádzal DJ Reason.

Ako prvý sa  v súboji predviedol tím RFA. Ak ste o RFA ešte nepočuli, ide o novú organizáciu zmiešaných bojových umení. Za sebou má 2 úžasné galavečery. RFA bola oficiálne bola predstavená fanúšikom koncom októbra 2021. Riaditeľom tejto organizácie je Boris Marhanský. Zápasníci nesklamali a s ľahkosťou zvládli 30 minútový tréning.

V poradí druhý svoje sily ukázal tím 365Fit&Co. Ide o prémiové fitness centrum s terasou, kde nájdete vonkajšie stroje, vírivky, relax zónu, ktorú dotvára krásny výhľad na Dunaj. Súčasťou fitness centra 365Fit&Co je wellness so 4 saunami, ochladzovacím bazénom a kryokomorou. Riaditeľkou tohto fitness centra je Ivana Guťanová.

Nakoniec ako tretí sa predviedol tím Lúčnica. Lúčnica je slovenský umelecký súbor, nositeľ najvyšších domácich aj medzinárodných ocenení, symbolizuje originálnu kultúru národa. Tanečný súbor tvoria mladí tanečníci. Generálnym riaditeľom je Ing. Mgr. art. Pavol Pilař ArtD. Tanečnice a tanečníci  s ľahkosťou a gráciou im vlastnou zvládli celý tréning.

Všetky tri tímy prežili bez strát, a tak o víťazovi rozhodli individuálne súťaže, v ktorých najviac bodov získal tím RFA, ktorý sa umiestnil suverénne na prvom mieste, na druhom mieste skočila Lúčnica a na krásnom treťom mieste sa umiestnil tím 365Fit&Co, ktorý má našťastie k dispozícii krásne fitness centrum, v ktorom môže pracovať na zlepšení svojej kondície a budúci rok ašpirovať na prvé miesto. Tímy boli odmenené balíkmi od sponzorov a ceny odovzdáva známa fitnesska Zora Czoborová. Podujatie moderovala Maja Zelinová.

image
365fit&co

Veríme, že sa z tohoto milého podujatia, ktoré vzniklo pod taktovkou 365 Fit&Co sa stane každoročná tradícia a súťažných tímov bude pribúdať.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 13:49