Zranenia, ktoré Angelina Jolie utrpela pri incidente s jej ex-manželom Bradom Pittom v roku 2016.Fbi Doc/Daily Mail
StoryEditor

Čaká nás podobný proces ako Heard-Depp? Angelina Jolie mala poskytnúť FBI šokujúce fotky zbitých častí tela

Nikola Michalkova19.08.2022., 16:00h

Celosvetovo známy pár Angelina Jolie a Brad Pitt sa oficiálne rozišiel 13. apríla 2019. Aktuálne však slávna herečka obviňuje Brada Pitta z násilného správania počas letu súkromným lietadlom v roku 2016.

Lajkuj Brainee.sk na

Angelina Jolie s Bradom Pittom tvorili jeden z najikonickejších párov v Hollywoode. Stretli sa v roku 2003, Brad Pitt bol v tom čase ešte ženatý s Jennifer Anniston. Pár spolu začali tvoriť v roku 2005. Ako sa samotná Angelina vyjadrila pre Vogue, nebola to láska na prvý pohľad, ale tvorili spolu dobrý tím. 

Na povrch vyšli nové skutočnosti

Začiatkom mesiaca bola Angelina menovaná ako anonymná „Jane Doe“, ktorá zažalovala FBI a požiadala o vydanie dokumentov po uzavretí vyšetrovania Brada Pitta. Žaloba žiada, aby boli zverejnené informácie súvisiace s vyšetrovaním. 

Vyšetrovanie sa týkalo incidentu, ktorý sa odohral v roku 2016 počas letu súkrokmným lietadlom. Na palube sa v tom čase nachádzali aj deti, ktoré násilie nevideli. Angelina totiž Pitta obvinila z násilia, ten ju mal v kúpeľni chytiť za plecia a triasť s ňou, pričom kričal: „you’re f*****g up this family,“ uvádza sa v správe FBI na portáli Daily Mail. 

Súčasťou boli aj deti

Na palube lietadla boli v tom čase aj deti. Podľa správy FBI dve z nich plakali pred dverami a pýtali sa mami, či je v poriadku. Na to mal odpovedať Brad: „Nie, mama nie je v poriadku. Ničí túto rodinu. Je šialená,“ uvádza sa na portáli CNN

Jedno z detí malo na Brada Pitta kričať, keď stálo za dverami. Angelina sa údajne mala snažiť Brada zozadu udusiť, pretože ako sa vyjadrila, Brad vyzeral, ako by mal na dieťa zaútočiť. Kým bol Brad v úzkych, mal so sebou hodiť dozadu, čo spôsobilo, že Angelina narazila do stoličky. Herečka po tejto udalosti potvrdila, že trpela zraneniami chrbta a lakťa. 

 

Svoje zohral aj alkohol

Podľa vyjadrení Angeliny mal Brad Pitt popíjať alkohol počas celého letu, pričom ju neskôr oblial pivom. Po ich príchode do Los Angeles, malo dojsť k ďalšej fyzickej potýčke a Pitt mal jej a deťom 20 minút brániť vystúpiť z lietadla. 

Vo finálnej správe dospeli vyšetrovatelia l k záveru, že aj napriek tomu, že sa herec priznal k problému s alkoholom, žiadnemu dieťaťu fyzicky neublížil. Herca napokon FBI zbavil akéhokoľvek obvinenia. Angelina však tvrdí, že počas letu mala pocit, akoby ju držal ako rukojemníčku, stále sa sťažoval a kričal na deti. 

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/news, menuAlias = news, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 12:09