Vianoceunsplash.com
StoryEditor

Stoja za pozretie. Najlepšie vianočné filmy a seriály, ktoré vám zaručene urobia sviatky ešte krajšími

11.12.2021, 17:00
Životný štýl
Koláče nedopečené či darčeky nezabalené. Potrebujete sa naladiť na vianočnú atmosféru a zahnať stres? Pozrite si tieto vianočné filmy a seriály, pri ktorých si s rodinou pohodlne užijete kopec zábavy bez zbytočného stresu.

Pohodové komédie

Matky rebelky (Šťastné a veselé): Vianoce sú síce najkrajšie obdobie roka, ale tri matky rebelky už majú dosť vianočných starostí. V momente ako sa rozhodnú sviatky konečne naplno užiť, prekazí im to nečakaná návšteva- ich vlastné matky. Pri komédia z roku 2017 sa určite nebudete nudiť.

Bola to divoká noc: Pre troch kamarátov znamenala vianočná noc vždy šialené párty. Avšak každí z nich je už dospelí, a preto si chcú užiť poslednú, ale najlepšiu bláznivú noc v ich živote. Nie každý možno prídete na chuť tejto vianočnej komédie, ale určite stojí za to si ju pozrieť.

Aj Santa má brata: V roku 2007 vyšla do kín komédia, v ktorej má každý nejakého príbuzného, ktorý s ničím nepomôže a ešte aj vytvára problémy. Dokonca aj Santa. Aj keď existuje mnoho filmov o Santa Clausovi, tento si nepochybne zaslúži vašu pozornosť.

Trikrát Vianoce: Pohodový španielsky seriál z roku 2019 zobrazuje štyri sestry v rôznych časových obdobiach. Musia totiž každé jedny Vianoce riešiť rodinné problémy a drámy. Komediálny seriál plný tajomstiev a zábavy jednoducho stojí za pozretie.  

Zaručené klasiky

Vianočné prázdniny: Klasika z roku 1989 v podaní Chevyho Chasea, ktorého môžete poznať z filmu Bláznivá dovolenka, hrá postavu Clarka, ktorý miluje Vianoce. Na sviatky si pozve na návštevu svojich príbuzných a snaží sa, aby išlo všetko po masle. Avšak veci sa mu vymyknú z pod kontroly, hneď ako sa hostia zjavia pri dverách.

Kučeravá Sue: Kto by nepoznal malú kučeravú Sue? Tento rodinný film z roku 1991 sleduje osud tuláka a podvodníka Billa, z ktorého sa pri starostlivosti o kučeravé dievčatko stáva milujúci muž, ktorý chce zabrániť tomu, aby sa nedostala do detského domova a on do vezenia.  

Ukradnuté Vianoce: Tim Burton je známy svojimi temnými, ale zato skvelými filmami. Vo filme Ukradnuté Vianoce sa vládca mestečka Halloween rozhodne uniesť Santa Clausa a vyrobiť darčeky pre všetky dobré deti. Čo na to povedia, keď im darčeky budú dávať duchovia a vlkolaci?

Povinná jazda: Tri oriešky pre Popolušku, Perinbaba, Mrázik, Vianočné oblátky či Pelíšky. Každý z týchto filmov patrí k vianočným sviatkom. Aj keď ich dávajú v televízii každý rok, pozrite si ich s radosťou, pretože Vianoce bez nich by neboli Vianocami.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/zivotny-styl, menuAlias = zivotny-styl, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
03. máj 2024 22:24