Ženy potrebujú dlhšiu predohru.pexels
StoryEditor

(Ne)dosiahnuteľný orgazmus?! Vďaka týmto trikom skončí každý sex vyvrcholením

06.08.2023, 18:00
Vzťahy

Orgazmus stále nie je úplnou samozrejmosťou pre všetky ženy. Niekedy to ide jednoduchšie, inokedy je to dokonca beh na dlhú trať a cieľ vôbec nemusí byť taký dosiahnuteľný, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Ak máte problém dosiahnuť orgazmus, tu je pár trikov, vďaka ktorým môže mať každé vaše milovanie šťastný koniec.

Zaostrené na klitoris

Problém žien je tiež fakt, že majú problém s dosahovaním vaginálneho orgazmu. Preto by váš partner mal venovať dostatok pozornosti aj klitorisu. Orálny sex by mal byť súčasťou každej vašej predohry, no aj počas samotnej súlože by ste sa mali sústrediť na to, aby bol klitoris stále stimulovaný.

Myšlienky

Vytesnite z hlavy povinnosti. Čo zajtra máte urobiť, čo navariť a plno ďalších nezmyslov, ktoré do postele nepatria. Nechajte sa v mysli unášať vzrušením a pokojne myslite aj na vaše erotické scenáre, ku ktorým ste sa ešte nedostali, ale niekedy by ste sa chceli. Alebo aj na sexi herca, ktorému by ste ihneď podľahli. Partner predsa nevie aké hanbaté scenáre vám bežia hlavou. Tak sa netrápte. Nevera to predsa nie je. 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 01:07