Ženy potrebujú dlhšiu predohru.pexels
StoryEditor

(Ne)dosiahnuteľný orgazmus?! Vďaka týmto trikom skončí každý sex vyvrcholením

06.08.2023, 18:00
Vzťahy

Orgazmus stále nie je úplnou samozrejmosťou pre všetky ženy. Niekedy to ide jednoduchšie, inokedy je to dokonca beh na dlhú trať a cieľ vôbec nemusí byť taký dosiahnuteľný, ako by sa na prvý pohľad mohlo zdať. Ak máte problém dosiahnuť orgazmus, tu je pár trikov, vďaka ktorým môže mať každé vaše milovanie šťastný koniec.

Dosiahnutie orgazmu je pre obe strany akousi prioritou. Každý z partnerov chce predsa tomu druhému dopriať rozkoš a veľkolepé finále.

Dôležitá predohra

Predohre sa stále nevenuje dostatok pozornosti, hoci najmä pre ženy, je viac než len dôležitá. Okrem sexuológov by to iste vedela potvrdiť aj väčšina žien. Podľa rôznych výskumov žena potrebuje minimálne 21 minút na to, aby sa „dostala do varu“. Dostatočne dlhá a dôkladná predohra je predzvesťou toho, že orgazmus na seba nenechá dlho čakať. Dôvodom je, že ženské telo, oproti mužskému má oveľa viac erotogénnych zón a teda aj ich stimulácia zaberie viac času.

Vo vašich rukách

Buďte v posteli kreatívne a iniciatívne. Uvidíte, že sa vám to oplatí. Ak budete mať všetko vo svojich rukách, môžete celé dianie v posteli smerovať v prvom rade k vášmu uspokojeniu. To partnerove je totiž viac než isté. Striedajte polohy a skúmajte, čo vám robí dobre. Práve to je cesta k tomu, aby bol pre vás orgazmus samozrejmosťou. V niektorý polohách dokonca budete mať pod kontrolou aj tempo, ktoré je v tomto prípade tiež veľmi dôležité. Jednou z nich je aj poloha, pri ktorej ste vy „hore“. Rýchlejšie? Pomalšie? Je len a len na vás, ako sa rozhodnete.

Na pozícii záleží

Na to, aby ste dosiahli vyvrcholenie, potrebujete aj maximálny prienik. Ten vám zaručí už spomínaná poloha, kedy sedíte na partnerovi, no veľmi obľúbená, najmä vďaka tomu, že sa orgazmus dostaví pomerne jednoducho, je aj poloha, pri ktorej leží váš partner na boku, vy ste oproti nemu a máte nohy vyložené na jeho bokoch. Táto poloha je navyše sexy, pretože máte s partnerom dostatočný priestor na pohľady či dotyky, ktoré tiež istým spôsobom prispievajú k vášmu vzrušeniu.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
22. apríl 2024 12:19