Aké vlastnosti na mužoch ženy neznášajú?unsplash
StoryEditor

Klamstvá, sľuby či nerozhodnosť. Vlastnosti, ktorými dokážu muži odlákať takmer každú ženu

19.02.2022, 10:00
Vzťahy
Môže existovať veľké množstvo vlastností, vďaka ktorým sú muži pre ženy neodolateľnými a dokonalými. Avšak sú tu aj tie, ktoré nie sú v až tak prijateľné.

Prezradíme vám, akým správaním alebo návykmi dokážu páni odlákať takmer každú z nás.

Zábudlivosť

Toto je jedna z vlastností, ktorú asi nikto nemá rád. Aj keď ženy netúžia po tom, aby im drahý vypisoval a vyvolával 24/7, nie je príjemné ani to, ak sa muž zabudne ozvať či v konverzácii spomenúť nejakú dôležitú vec. Samozrejme, pri ich zábudlivosti sú najhoršie dátumy, výročia či iné sviatky, na ktoré by sa rozhodne, najmä pri dlhších a vážnejších vzťahoch, nemalo zabúdať.

Klamstvá a nesplnené sľuby

Klamstvá nie sú a ani nikdy nebudú atraktívne. Kto by predsa chcel prežiť svoj život po boku človeka, ktorého slová nemôže brať vážne alebo sa musí neustále presviedčať o ich pravdivosti? Mužské sľuby sú niekedy samostatnou kapitolou. Určite sa aj vám niekedy stalo, že vám partner niečo sľúbil, aby mal od vás chvíľku pokoj. Nakoniec sa ale stane to, že si poličku musíte kúpiť sami alebo na sľúbený výlet zoberiete radšej niekoho iného. Nesplnené prísľuby sú jednoducho chyby a kroky vedľa, ktoré ženy naozaj nemajú rady. 

Prílišná dominancia

Už dávno nežijeme v dobe, kedy je len muž hlavou domácnosti a žena musí byť ticho v kúte. Jedna vec je chrániť svoju ženu a dávať jej pocit bezpečia, druhá, ak sa vo vzťahu zmení muž z ochrancu na diktátora a na človeka, ktorý rozhodujte o všetkom. Dámy nemajú rady pánov, ktorí chcú ovládať a neustále byť dominantnými, pretože ich tým len dusia a vzbudzujú pocit menejcennosti. 

Neschopnosť prejaviť pocity

Jedna z najhorších vlastností, ktorú má mnoho mužov, je neschopnosť prejaviť a rozprávať sa o svojich pocitoch. Ženy, naopak,  milujú hovoriť o svojich názoroch, postojoch a emóciách, aby ten druhý vedel, ako sa cítia. Nehovoriť o tom, čo vo vnútri prežívame, je to najhoršie, čo muž môže vo vzťahu robiť. Ako sa potom ženy môžu dozvedieť, čo k nej chlap cíti alebo naopak, čo mu prekáža? Jednoducho, keď treba dať svoje emócie von, urobte to a nejednu ženu potešíte.

Nerozhodnosť a neistota

Každá žena miluje na mužovi, ak sa vie rozhodnúť. Naopak, páni, ktorí na všetko potrebujú veľa času, neustále používajú nejaké výhovorky a žena si pri nich nikdy nie je ničím istá, v našich očiach klesajú. Áno, rozhodnosť je občas pre pánov náročná, najmä čo sa týka záväzkov či budúcnosti. Avšak nič nie je viac sexi, ako keď má chlap pevná názor a slovo.

Žena je len objektom

Ženy si veľmi rady užívajú pozornosť aj to, ak ich muži lovia. Na druhej strane im však vadí, ak sa dostanú z pozície vábenia do polohy štvanej zveri pre uspokojenie živočíšnych túžob. Pre ženu je najhoršie, ak sa stane len objektom. Len čo z mužských slov, skutkov či dotykov začne vnímať tento prístup, okamžite sa otočí chrbtom a beží kade ľahšie.

Bez štipky slušného správania

Väčšine žien vadí, ak sa ich partner správa ako hulvát. Nič nie je predsa horšie, ako keď chlap kričí, vulgárne nadáva alebo je agresívny. V kútiku svojej duše hľadá každá žena gentlemana, ktorý si ju bude vážiť a prejaví to najmä tým, ako sa k nej správa. Verte či nie, ale takýto chlapi sa na svete už míňajú, pretože sa pre niektorých ľudí stala agresivita a vulgárnosť úplne bežnou vecou. Páni, prosíme vás, začnite sa správať k ženám trochu inak.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
14. máj 2024 05:10