Jej tajomstvom krásy je najmä prirodzený úsmev.instagram/juliarobertsfanss
StoryEditor

Za vrásky sa nehanbí a experimentom sa vyhýba. Julia Roberts vás naučí, ako byť dokonalá, ale stále prirodzená

17.04.2022, 10:00
Krása a móda
Herečka Julia Roberts má veľké šťastie, že doposiaľ nemusela podstúpiť žiadne viditeľné zmeny svojho zovňajšku. Sama je totiž veľkou fanúšičkou prirodzenosti, a preto sa beauty experimentom vyhýba. Za vrásky sa nehanbí a vďaka jej žiarivému úsmevu vie, ako zaujať. Toto všetko sa od nej môžete naučiť.

Ubehlo 32 rokov, čo si Julia Roberts zahrala v romantickom filme Pretty Woman, no 54-ročná herečka vyzerá stále dokonale a žiari viac ako kedykoľvek predtým. Ako sa jej podarilo zastavť proces starnutia? Je to jednoduché, Julia totiž nestojí hodiny pred zrkadlom, radšej trávi čas so svojou rodinou a snaží sa užívať svoj život naplno. „Pozrite sa, som šťastná aj vtedy, keď mám na tvári len obyčajný hydratačný krém a na perách lesk. Okrem seba musím obliekať a chystať ďalších troch ľudí, takže veľa času na mňa nezostane,“ priznáva herečka, ktorej najväčšou radosťou sú deti a o svoj vzhľad sa v súkromí preto príliš nezaujíma. Ako každá žena, aj ona má však v rukáve nejaké triky, ktorými sa riadi. Aké je teda jej tajomstvo krásy?  

Fanúšička prirodzeného vzhľadu

Julia Roberts vie ako oslniť, a to najmä svojím žiarivým úsmevom. Ľudí si ním okamžite získa, a tak sa smeje naozaj veľmi často. Keďže sa nesnaží pôsobiť ako hollywoodska diva, nikdy sa netvári vážne. Sama vie, že úsmev má omnoho väčšiu moc ako ten najdokonalejší účes či mejkap. Experimentom neverí a oblúkom sa im vyhýba, čo môžete vidieť aj na jej vlasoch. Väčšinou ich nosí v popolavom až hnedom odtieni a s účesom si takisto ťažkú hlavu nerobí. Stačí, ak ich má voľne natočené a padnuté na pleciach. Je veľkou fanúšičkou prirodzenosti, takže jej líčenie býva veľmi obyčajné. Jej najlepšímí kamošmi sú lesk na pery a transparentný púder. Husté obočie, červeň na lícach či vrásky okolo očí sa nesnaží nijak nezakrývať. Existuje však pár trikov, ktoré jej pomáhajú k prirodzenej kráse.

Jej beauty rutina je úplne jednoduchá

Okrem úsmevu a vlasov má dokonalú aj pokožku, o ktorú sa pravidelne stará. Julia nedá dopustiť na hydratačné produkty, a to najmä v lete, kedy je pleť vystavená suchu a teplu. „Predtým, než niekam idem, natriem si celé telo hydratačným krémom. V mojej kozmetickej taštičke mám viac takýchto produktov ako mejkapu,“ tvrdí hviezda, ktorá dbá aj na starostlivosť o ruky. Okrem pleti môžu totiž aj tie vykazovať známky starnutia, a preto používa rôzne krémy či maslá, aby zabránila vzniku vrások. Podobne ako mnohé iné ženy, aj ona sa každý deň natiera opaľovacím krémom. Herečka sa preslávila niekoľkokrát spomínaným žiarivým úsmevom, ale ako to robí, že je jej chrup stále taký biely? Čistí si zuby sódou bikarbónou, ktorá udržuje jej zuby perleťovo biele. Ak sa bojíte používať známy prášok, môžete vyskúšať jednu zo zubných pást s obsahom jedlej sódy.

Nijak sa neobmedzuje, no ani to nepreháňa

Známa herečka priznáva, že sladkostí a obľúbených sušienok sa nevzdá, aj keby musela, no snaží sa dodržiavať vyváženú stravu. Pri jedení si dáva pozor, ale nikdy sa neobmedzuje a takisto to učí aj svoje deti. Jej raňajkové menu sa väčšinou skladá z ovsených vločiek, bobuľového ovocia, jogurtu alebo domácich muffín s mrkvou a banánom. Na obed jedáva artičokovú polentu, špenátový koláč alebo pšeničné rizoto na tisíc spôsobov. Večera pozostáva z lososa a zázvoru, alebo quinoi so zeleninou rôzneho druhu. Keďže nie je veľkou fanúšičkou cvičenia, snaží sa udržiavať vo forme inými spôsobmi. Obľubu si však našla v jóge, pilatese a plávaní. Bohužiaľ, nevie s istotou povedať, ako sa jej podarilo oddialiť starnutie, ale tvrdí: „Snažím sa na to hlavne nemyslieť. Uvedomujem si, že sa to deje, ale musím sa s tým zmieriť, či sa mi to páči alebo nie.“

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
11. máj 2024 07:49