Mirka Fabušová sa sťažuje na zlú finančnú situáciu.
StoryEditor

Fabušová v slzách. Prosí o pomoc, nemá peniaze a nechce sa sťahovať!

27.04.2024, 14:42
Celebrity

Modelka a vizážistka Miroslava Fabušová (40) je po autonehode s Borisom Kollárom ako na hojdačke. Emócie sa u nej striedajú viac, než aprílové počasie. Raz cez Instagram odkazuje fanúšikom, aká je šťastná. V zápätí​ smutná. No tentokrát v novom videu vyzerá byť kráska v extrémnej depresii.

Fabušová patrila k najkrajším slovenským modelkám a misskám. Obklopovala sa luxusom a nemala núdzu o mužskú pozornosť a exotické dovolenky. Modelka však po čase zatúžila po stabilnom vzťahu a chcela si založiť rodinu. Do oka padla bývalému politikovi Borisovi Kollárovi. S ním mala počas obdobia korony autonehodu vo vládnej limuzíne. V čase kedy bol prísny zákaz vychádzania. Čo nehodilo dobré svetlo na Kollárove využívanie štátnej limuzíny na súkromné účely. Po tejto kauze kedy sa Fabušová stala na čas "hviezdou" to s ňou išlo dole vodou. Škandály vyrábala ako na bežiacom páse. Zahlcovala titulné stránky v bulvárnych médiách, ktorým sa okrem iného zverila, že prišla niekoľkokrát o dieťatko čo ju stálo mnoho síl. Zrejme ani čas nezahojil rany na duši, ktoré jej po stratách bábätiek zostali.​

Fabušová od autonehody vo vládnej limuzíne vystrojila mnoho drám. Jedna z nich bola, keď šoférovala pod vplyvom alkoholu. Kráske odobrali vodičský preukaz. Z Bratislavy sa následne odsťahovala do podnájmu v Nitre. 

Bývalá misska sa odchodom z Bratislavy stiahla do ústrania a ak o nej niečo fanúšikovia vedia, tak to čo odkáže cez sociálnu sieť. Tentokrát nahrala video, v ktorom vyzerá ako keby sa mala každú chvíľu psychicky zrútiť: "Ja viem, že to nejde takto každý mesiac.Čo zarábam mám na základné výdaje. A vo voľnom čase absolútne nie. A nie som na to zvyknutá. A nechce sa mi sťahovať," dodala Mirka so slzami v očiach, ktorá zrejme čochvíľa príde aj o strechu nad hlavou v Nitre.

image

Miroslava zverejnila video, kde plače a prosí o pomoc.

Jedno je isté. Kráska by v tomto období potrebovala mať pri sebe kamarátov a blízkych, o ktorých sa môže oprieť.

Brunetka po pár minútach video vymazala.

V ŠOU BEZ SERVÍTKY NA SEBA STRHÁVALA POZORNOSŤ

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 07:53