Čo všetko urobia ženy pred tým, než sa vyberú na rande?dreamstime
StoryEditor

Štyri veci, ktoré ženy nikdy pred intímnosťami nepodcenia. Robíte ich aj vy?

28.04.2024, 14:00
Vzťahy

Ruku na srdce dámy, po vášni a spontánnom milovaní túži každá z vás. No predsa len máte rady niektoré veci pod kontrolou. Akonáhle viete, že niečo nie je tip top a podľa vašich predstáv, ani intímnosti si neviete užiť tak, ako by ste chceli.

Aj preto ženy zrejme nikdy nič nenechávajú na náhodu a nepodceňujú prípravu. Veď nikdy neviete čo sa udeje a koho stretnete

Do hladka

Muselo by ísť o veľmi veľkú náhodu, aby ste vaše telo nemali oholené do hladka. Pred odchodom na diskotéku či len na večeru s kámoškou si telo oholí takmer každá druhá žena. Nehovoriac o situáciách, kedy idete len na bežné rande. Nikdy predsa neviete ako sa to zvrtne a či niektoré vaše partie nebudú vystavené dotykom. To posledné, čo by ste vášmu milencovi chceli dopriať, je hladkať pokožku pokrytú niekoľko dňovým ochlpením.

Sexi spodná bielizeň

Akokoľvek pohodlne sa môžete cítiť v bavlnených nohavičkách, je to to posledné po čom by ste siahli vo chvíľach, keď idete medzi ľudí. Aj tu mnoho žien priznáva, že aj keď je pravdepodobnosť že skončia s niekým v posteli veľmi nízka, na výbere spodnej bielizne si dávajú záležať. Nehovoriac o tom, ak idú na rande. Niektoré dámy dokonca priznali, že ak sa situácia trošku vymkla spod kontroly a k intímnostiam došlo nepredvídane a ony mali na sebe nie veľmi pôsobivú spodnú bielizeň, radšej si ju dali dole a predstierali, že sú na ostro.

image

Výber spodnej bielizne dámy nikdy nepodcenia.

dreamstime

Jedálniček pod kontrolou

Ak ženy čaká večerné rande, verte či nie, prispôsobia mu celý svoj denný harmonogram, vrátane jedálnička. Raňajky či obed musia byť striedme a rozhodne by nemali obsahovať nič, čo by sa podpísalo na vzhľade ich brucha. Navyše prihliadajú aj na to, aby sa biologické potreby neprejavili v tej najnevhodnejšej chvíli.

Čistá a voňavá

Čerstvo umyté vlasy, osprchované, nakrémované a oholené telo...ale predsa večer bol dlhý, vy ste boli niekoľkokrát na toalete. Žiadna žena toto nikdy nepodcení a ešte predtým, než sa úplne oddá milostným radovánkam, nezabudne si odskočiť na toaletu. No rozhodne nielen preto, aby vykonala nejakú potrebu. „Tam dole“ to predsa musí byť dokonale čisté voňavé, preto ak majú tú možnosť, určite využijú si intímne partie minimálne opláchnuť.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
28. apríl 2024 14:02