Hailey Bieber nedá dopustiť na trend z deväťdesiatok.instagram/haileybieber
StoryEditor

Trendové líčenie z deväťdesiatok je späť. Stavte na zvodný pohľad ako Hailey Bieber

28.07.2023, 13:00
Celebrity

Nedokážete si predstaviť, že vyjdete do ulíc bez rúžu, špirály či linky? Taká modelka Hailey Bieber nedá dopustiť na očný tieň, ktorý bol trendy v 90. rokoch, no vďaka nej je späť. Ak túžite po zvodnom pohľade a žiarivých očiach, toto líčenie jednoducho musíte vyskúšať aj vy.

Všetko sa vracia späť. Či už sú to zvonové nohavice, flitrované kúsky alebo mini sukne. Taká modelka Hailey Bieber sa rozhodla vrátiť k líčeniu z 90. rokov. Jednoducho, nedá dopustiť na trblietavý očný tieň,  ktorý dodá jej pohľadu lesk a zvodnosť. Keďže prichádza leto a s ním aj farby, dobrá nálada, teplo či hudobné festivaly, tento trend by si mohol nájsť cestu aj do vašich kozmetických tašiek. Hoďte sa do lesku a zažiarte ako Hailey Bieber.

 

Všade samé trblietky

V minulých rokoch boli v kurze skôr matné štýly. Či už to boli nechtové variácie v telových farbách alebo matné rúže, ktoré dokázali opticky zväčšiť vaše pery. Túto sezónu však vládnu trblietavé a lesklé odtiene, vďaka ktorým môžu vaše viečka zažiariť. Hailey to stavia aj v tomto prípade na minimalizmus, nesnaží sa nič preháňať, a preto by ste mali siahnuť najmä po chladnejších farbách, ako napríklad mätovo zelená, modrá, strieborná, ale aj jemne ružová. Modelka tento trend zdokonalila a k odtieňom pridala aj trblietavo fialovú, ktorej prispôsobila aj zvyšok líčenia. Líčka si jemne poprášila bronzerom, ktorý jej zvýraznil kosti, a pery nechala vyniknúť svojou prirodzenosťou. Ak túžite po zvodnom pohľade, no nechcete vyzerať ako z cirkusu, mali by ste pracovať len s jednou farbou a držať sa niekoľkých jednoduchých pravidiel.  

 

Pozor, aby ste to neprehnali

Je úplne jedno, či siahnete po krémovom alebo tekutom trblietavom očnom tieni. Takisto sa nemusíte starať o dokonalé nanášanie, stačí, ak si viečko jemne pretriete pomocou prsta alebo štetca. Nezabúdajte však ani na spodnú linku rias. Aby vám trblietky držali počas celého dňa, na oči použite podkladovú bázu. So vzhľadom inšpirovaným deväťdesiatymi rokmi by ste to však nemali preháňať. Ak budú vaše oči výraznejšie, stačí ak použijete už len špirálu, bronzer na líca a minimalistický lesk na pery. Ak chcete vašim očiam dodať dramatickejší pohľad, skúste zvoliť dva odtiene farieb, ktoré spolu ladia. Vynikajúca je kombinácia striebornej a jemne ružovej alebo fialovej.

Môže sa stať, že nenájdete očný tieň, ktorý vám vyhovuje. Pomôcť vám v takomto prípade môže transparentný lesk na pery, ktorý nielenže skvelo drží, ale pôsobí hravo a zvodne. Toto leto jednoducho musíte zažiariť.  

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
23. apríl 2024 12:33