Sexi spodná bielizeň nemusí patriť len do spálne.dreamstime
StoryEditor

Sexi spodná bielizeň ako súčasť outfitu. Poradíme vám, ako ju nosiť, aby nevyzerala príliš výstredne

05.05.2022, 15:00
Krása a móda
Spodná bielizeň bude dôležitou súčasťou outfitov aj túto sezónu. Síce tvorí základ šatníka každej ženy, no niektoré kúsky by predsa len nemali zostať pod oblečením. A tie, ktoré budú rafinované spod oblečenia vykúkať, by ste si mali citlivo vyberať vopred.

Od nepamäti je zaužívané, že spodná bielizeň by mala byť pod oblečením neviditeľná a zahalená. Prečo ju však skrývať, keď máte k dispozícii tak nádherné a sexi kúsky? Odhoďte staré blúzky či crop topy a vytvorte si outfit, v ktorom sa budete cítiť pohodlne, sebavedomo a príťažlivo. Nemusíte sa báť, poradíme vám, ako nosiť spodnú bielizeň, aby nevyzerala príliš výstredne a okázalo.

Sexi bralett podprsenka

Bralettka je všestranná čipkovaná podprsenka, ktorá sa dá nosiť na mnoho spôsobov. K letným outfitom vyzerá skvelo, no ak si ju chcete vziať na nejakú dôležitú udalosť, romantickú večeru či do mesta, skúste ju kombinovať decentne. Zladiť ju môžete predovšetkým s nohavicovým kostýmom, kde si sako nezapnete a dominantným prvkom sa teda stane práve spodná bielizeň. Môžete siahnuť po klasike v podobe čiernych a bielych kúskov, ale nemusíte sa brániť ani farbám ako je žltá, ružová či hnedá. Bralettka dokáže vyzerať úžasne aj v šatách s hlbokým výstrihom, kde však dbajte na rovnakú farbu oboch kúskov. Na bežné nosenie sa táto sexi podprsenka hodí s džínsami a priesvitnou blúzkou alebo obtiahnutou sukňou a saténovým topom.

 

Korzet nie len na úzky pás

Korzet bol kedy využívaný len na tvarovanie úzkeho pásu pod šatami, no dnes sa nosí aj ako súčasť výrazných outfitov. Ak sa vo vašej skrini nachádza čipkovaný či hodvábny korzet, určite by ste ho mali ukázať verejnosti. Skombinovať ho môžete napríklad s nohavicami s vysokým pásom, kde bude pôsobiť ako top. Chcete vyzerať príťažlivo? Skúste ho zladiť s kostýmom alebo obtiahnutou midi sukňou či dokonca šortkami. Takýto extravagantný outfit si však vyžaduje veľkú odvahu a sebavedomie. Ak si na to netrúfate, môžete si zaobstarať kúsky, ktoré v sebe majú prvky korzetu. Patrí sem napríklad blúzka či košeľa s korzetovým strihom, ktorá výborne tvaruje postavu a zakryje všetky nedostatky.

 

Skvele kombinovateľné body

Najlepšie na body je to, že sa dá kombinovať úplne s čímkoľvek. Treba však zabudnúť na kúsky, ktoré naozaj patria len na vášnivý večer plný romantiky s partnerom. Ak ste ženou, ktorá nebola obdarená plným dekoltom, nemáte sa čoho báť, tento kúsok je totiž vhodný pre každú veľkosť či vekovú kategóriu. Môžete ho kombinovať s vysokými cigaretovými nohavicami, sukňou, džínsami s opaskom alebo dokonca teplákmi. Ak sa budete cítiť priveľmi odhalená, môžete si na vrch obliecť ľahkú bundu. Verte či nie, no vďaka body zažiarite a budete vyzerať žensky a príťažlivo v každom outfite.

 

Negližé aj mimo spálne

Môže vám to prísť príliš odvážne, no túto sezónu bude trendy negližé ako súčasť bežného oblečenia. Najvhodnejšou voľbou môžu byť hodvábne kúsky s pusteným výstrihom, ktoré vôbec nevyzerajú okázalo, ale naopak žensky. Negližé skúste skombinovať s lodičkami, kardigánom či mohutnejším svetrom. V takomto odvážnom outfite budete vyzerať vkusne a so správne zvolenými decentnými doplnkami sa môžete stať kráľovnou večera.

 

Čipkovaný hodvábny top

Pre tie ženy, ktoré nie sú fanúšičkami výstrednosti a extravagancie, vymysleli módni návrhári čipkovaný top. Okrem spánku môže mať totiž tento kúsok viacero využití. Hodí sa na večeru s priateľmi, do klubu či na nákupy. Ak hľadáte viac zakrytia ako pri bralett podprsenke, skúste skombinovať čipkovaný top s džínsami, opaskom a sakom. Hodiť sa však bude aj k obtiahnutej či áčkovej sukni alebo šortkám. Na jednej strane budete v takomto outfite pôsobiť elegantne, no vďaka hodvábnemu materiálu sa stanete sexi bohyňou.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/krasa-a-moda, menuAlias = krasa-a-moda, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
02. máj 2024 08:10