instagram.com/adele, instagram.com/naomi, instagram.com/annehathaway
StoryEditor

Tieto celebrity nejdú bez svojich liečivých kryštálov ani na krok. Niektoré by ste medzi nimi nečakali!

31.05.2021, 10:00
Celebrity
Nie len, že sa venujú astrológii a pravidelne čítajú výber horoskopov, milujú aj liečivé minerály a kryštály. U niektorých celebrít to je známe, no vedeli ste aj o týchto?

ADELE

Adele sa priznala, že svoje liečivé kryštály berie naozaj všade. Má ich so sebou na každom jednom vystúpení, ale aj keď ide na bežný nákup do potravín. Keď začínala vystupovať po materskej pred ľuďmi na pódiu, mávala veľký stres. “Bola som veľmi nervózna, priam som panikárila. Stála som na pódiu a bolo mi naozaj zle, pretože som nevedela, ako to celé dopadne. Nestíhala som nacvičovať, keďže som matkou a nebol na to čas. Skryla som si do vrecka svoje kryštály a cítila som, že ma to nabilo. Celé vystúpenie som sa ich dotýkala a dopadlo to skvelo. Vlastne, bolo to jedno z najlepších vystúpení za moju kariéru” povedala Adele v rozhovore pre The Sun. 

GWYNETH PALTROW

Gwyneth dokonca aj predáva rôzne liečivé kamene prostredníctvom jej osobného blogu a magazínu Goop. Jeden z jej najobľúbenejších kryštálov je Jadeit, pretože podporuje zdravie a vitalitu. Môžete si prezrieť jej stránku, nájdete tam mnoho skvelých rád, produktov a odporúčaní. 

MIRANDA KERR

Miranda Kerr miluje všetko, čo je spojené s astrológiou. Pokiaľ ju sledujete na sociálnych sieťach, viete, že bez svojich kryštálov nejde ani na krok. “Moje kryštály sú pre mňa neuveriteľne vzácne a patria medzi moje najcennejšie predmety” priznala Miranda pre Us Weekly.

NAOMI CAMPBELL

Naomi nemá problém priznať, že všade cestuje so svojimi kryštálmi. Verí, že pokiaľ ich má stále pri sebe, prinesie si nimi dobrú energiu do života. Každý jeden z nich má svoju schopnosť a pokiaľ ich máte neustále pri svojom tele, ich schopnosť sa naozaj prejaví a dokážu neuveriteľným spôsobom pomôcť. “Mali by ste vidieť, koľko kryštálov si beriem na cesty” povedala Naomi pre People. 

ANNE HATHAWAY

Veľa celebrít používa kryštály na rôzne účely, Anne mala svoju vlastnú inšpiráciu venovať sa im a vlastniť ich. Kryštály jej vraj pomohli prekonať veľkú krízu v jej živote. Odvtedy ich neustále nosí pri sebe. 

ANGELINA JOLIE

Angelina sa venuje najmä Budhistickej astrológii a na svojom tele má aj nespočetné množstvo tetovaní, ktoré tomu nasvedčujú. “Budhistická astrológia mi pomáha vo všetkom. Pomáha mi napríklad pri výbere správneho dňa pre určitú udalosť” priznala Angelina v rozhovore pre People. Spolieha sa aj na budhistický kalendár kvôli plánovaniu rôznych vyšetrení a procedúr. Liečivé kamene sú pre ňu takisto dôležité a vždy ich nosí so sebou niekoľko.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
17. máj 2024 05:11