profimedia
StoryEditor

Jennifer Aniston priznala pravdu. Rachel a Ross boli do seba zaľúbení aj v skutočnosti

30.05.2021, 16:30
Celebrity
Seriál Priatelia miluje k dnešnému dňu desiatky miliónov ľudí. Aj vďaka tomu sa ikonická šou dočkala pokračovania v podobe špeciálnej, dlhej epizódy.

,,Počas prvej série som bol do Jennifer platonicky zamilovaný,'' priznal David počas špeciálneho dielu, zatiaľ čo Jennifer dodala, že to bolo vzájomné. Energia, ktorú títo dvaja vytvárali, tak bola skutočná a dvojica si nebola ľahostajná.

,,V jednom momente sme do seba boli zamilovaní naraz. Bolo to však akoby sa naše cesty rozchádzali, jeden z nás bol stále v tom období v nejakom vzťahu,'' opísal ďalej túto situáciu seriáloví Ross a vzápätí dodal, že kvôli tomu nikdy neprekročili hranice. Paradoxne to bol on, kto na začiatku natáčania seriálu určil pravidlo, aby nikto z pľacu s nikým nerandil. Nechcel, aby sa dobré vzťahy pokazili - a mal skutočne pravdu. Aj vďaka tomu, že všetci ostali len priateľmi a nepodľahli chémii, ktorá minimálne medzi týmito dvoma fungovala, sú skvelým kolektívom do dnešného dňa. 

Musíme však priznať, že sa pridávame k davu fanúšikov, ktorý rozmýšľa, aké by to bolo, ak by títo dvaja skončili spolu aj v reálnom živote... nuž, minimálne zaujímavé!

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
04. máj 2024 07:47