instagram/ alexandrapasekova
StoryEditor

Zažila samovraždu svojej polovičky, teraz aj syna. Posledné slová mame Dušana Pašeka lámu srdce

05.11.2021, 12:00
Celebrity
Smrť Dušana Pašeka mladšieho zasiahla nielen fanúšikov slovenského hokeja.

V piatok ráno sa v médiách objavila smutná informácia o tom, že bývalý hokejista, podnikateľ a viceprezident hokejového tímu Bratislava Capitals, Dušan Pašek, nečakane zomrel. Podľa medializovaných informácií si mal siahnuť na život - a v čase, keď jeho telo našli, ho už nebolo možné zachrániť. 

,,S veľkým zármutkom vám oznamujeme, že vo veku 36 rokov zomrel generálny riaditeľ klubu Bratislava Capitals Dušan Pašek,'' oznámil oficiálne na svojich stránkach hokejový tím, ktorí viedol Pašek. ,,Je to obrovská strata pre slovenský šport a pre každého, kto Dušana poznal. Mal pred sebou celý život a veľké plány, ako pomôcť slovenskému hokeju. Bol to môj najlepší priateľ a jeho smrť ma hlboko zasiahla. Chcem zároveň vyjadriť úprimnú sústrasť jeho najbližšej rodine.”

Jeho smrť zasiahla mnohých, najmä tých najbližších. Tí do posledného okamihu dúfali, že to nie je pravda, no ich prianie sa bohužiaľ nesplnilo.

,,Nikdy nezabudnem, ako si mi na prvom rande zaspieval pod Michalskou bránou..ešte pred týždňom si bol plný života..nerozumiem..ale rešpektujem...odpočívaj v pokoji,'' poslala krásne vyznanie do neba Dušanovi jeho bývalá priateľka Miriam Kalisová, ku ktorej sa pridali aj iné známe tváre či hokejisti. Najhoršie však jeho stratu nepochybne vníma jeho najbližšia rodina...

Článok pokračuje na ďalšej strane 

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/celebrity, menuAlias = celebrity, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
29. apríl 2024 19:08