Kreatívny riaditeľ Demna Gvasalia predstavil novú kolekciu vlastnou epizódou seriálu Simpsonovcifacebook.com/Angie Amuchástegui
StoryEditor

Revolučná prehliadka v Paríži: Balenciaga odela Simpsonovcov do nových kúskov, Homer sa prešiel po móle v Paríži

ros04.10.2021., 14:00h
Kreatívny riaditeľ značky Balenciaga Demna Gvasalia poňal módnu prehliadku naozaj zaujímavo. Do svojich kúskov obliekol rovno Simpsonovcov.
Lajkuj Brainee.sk na

Parížsky týždeň módy predstavil módne trendy na jar/leto 2022. Najviac ho však zaklincovala značka Balenciaga, ktorá nové kúsky zviditeľnila skutočne kreatívnym spôsobom. Riaditeľ Demna Gvasalia predstavil novú kolekciu vlastnou epizódou seriálu Simpsonovci, uvádza portál Complex. Vo videu tak môžeme vidieť už svetoznáme postavičky oblečené do značkových kúskov.

Klip sa začína tak, že Homer Simpson presvedčí kreatívnu riaditeľku Balenciagy Demnu Gvasaliu, aby požičala Marge šaty, pričom vyvrcholí predstavením vzletovej a pristávacej dráhy Balenciaga, na ktorej sú modelmi obyvatelia Springfieldu. Na móle sa okrem už známych postavičiek objavili aj rôzne známe tváre šoubiznisu.

Sú medzi nimi napríklad Anna Wintour, Kim Kardashian či samotný módny návrhár. Televízna šou si tiež robila srandu z premrštených cien tejto značky a nadrozmerných chráničov ramien na Margeiných šatách. Gruzínsky návrhár opätovne stavil na výrazné objemy vrchných aj spodných vrstiev, čiernu farbu či pouličnú módu.

Podľa denníka The Guardian to bol nápad práve kreatívneho riaditeľa Gvasaliana. Ten je už od detstva  obrovským fanúšikom animovaných seriálov. Pred špeciálnym premietaním diváci videli novú kolekciu Balenciaga na osobnostiach, ktoré kráčali po červenom koberci, vrátane Cardi B, Offset, Lewis Hamilton, Juergen Teller, Isabelle Huppert, Naomi Campbell či Elliot Page. 

Pozri sa, ako vyzerali nové modely na prehliadke:

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/moda, menuAlias = moda, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
24. apríl 2024 19:19