Instagram.com/camistrella
StoryEditor

Bývalá striptérka si našla nezvyčajnú záľubu. Na OnlyFans zarába pre ľudí, ktorí to skutočne potrebujú

šev31.01.2022., 14:00h
Cami Strella využíva svoje príjmy z OnlyFans na pomoc vojnovým veteránom s posttraumatickou stresovou poruchou.
Lajkuj Brainee.sk na

Dvadsaťosemročná Cami sa vyšplhala medzi najlepších tvorcov platformy počas lockdownu. Natáčala sólo videá, chlapec/dievča a dievča/dievča videá, či orgie. Pre Daily Star povedala: „Bola som už v zábavnom priemysle pre dospelých predtým a svoje konto som si založila začiatkom roka 2020. Ešte predtým než bolo o pandémií počuť.“

Jej príjmy sa mesačne vyšplhajú až k 50-tisíc dolárom. Chce si splniť svoj sen o práci v neurovede. Počas svojej kariéry striptérky študovala na vysokej škole v Severnej Karolíne a dnes vo svojom štúdiu pokračuje. Konkrétne sa zameriava na traumatické poranenia mozgu a poranenia miechy.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cami Strella (@camistrella)

Nie všetky jej príjmy však idú na vzdelanie. Tvrdí, že 10 percent zo svojich mesačných zárobkov venuje vojenským charitatívnym organizáciám. Na zvýšenie povedomia o veteránoch trpiacich posttraumatickou stresovou poruchou využíva aj svoje sociálne siete, kde má takmer 200-tisíc sledovateľov.

​Minulý rok na Deň veteránov prejavila svoju podporu vojakom prostredníctvom bezplatnej skúšobnej verzie na svojej OnlyFans stránke. Za jeden deň sa jej tak podarilo pre vojnových veteránov získať viac ako tritisíc odberateľov.

Cami svoju popularitu na tejto platforme pripisuje aj zručnostiam, ktoré nadobudla počas univerzitného štúdia. „Študovala som analýzu a riešenie konfliktov. Naučila som sa veľa o vyjednávaní a predaji,“ vysvetľuje. Podľa nej sú to dôležité znalosti, ktoré pravidelne využíva pri interakcii fanúšikmi, obchodných dohodách a stretnutiach.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/kultura/influenceri, menuAlias = influenceri, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 16:46