Disney/Marvel Studios
StoryEditor

Fanúšikovia šalejú! Centrála TVA z Lokiho skutočne existuje. V jej útrobách môžeš aj prespať

Miroslav Kamody28.07.2021., 10:00h
Najnovší seriál z dielne Marvel Studios pobláznil fanúšikov a predstavil nového záporáka pre celý Marvel Cinematic Universe. To však ani zďaleka nie je všetko.
Lajkuj Brainee.sk na

Marvel Cinematic Universe je najúspešnejšia filmová/seriálová franšíza histórie kinematografie. Milióny ľudí po celom svete sa pri pohľade na nové zábery či informácie ide zblázniť a mnohí by radi zašli ešte ďalej. Poprechádzať sa lokáciami z MCU však nie je jednoduché. Drvivá väčšina z nich totiž neexistuje.

To je príklad Asgardu, ale aj Stark Tower, ktorá je v MCU situovaná v centre New Yorku. Seriál Loki však priniesol lokáciu, ktorú si na vlastné oči môže pozrieť každý z nás. Ide o centrálu Time Variance Authority, ktorá sa v seriáli predstavila v takzvanom retro-futuristickom štýle.

​Nejde pritom o lokáciu, ktorá by celá vznikla v štúdiu. Jej základom je Atlanta Marriott Marquis Hotel, ktorý vyrazí dych každému návštevníkovi. Pokiaľ ťa zaujíma, čo všetko je skutočné a čo tvorcovia museli dotvoriť skrz počítačové efekty, pozri si galériu nižšie. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 10:11