Prvý trailer na špeciálne vydanie Priateľov je vonku, zahrajú si v ňom známe hviezdyfacebook.com
StoryEditor

Plno smiechu či emotívne vystúpenia. Prvý trailer na špeciálne vydanie Priateľov je vonku

Radka Rosenbergová20.05.2021., 13:00h
Po takmer dvoch desaťročiach si môžeme pozrieť špeciálne vydanie Priateľov.
Lajkuj Brainee.sk na

Na počesť 25. výročia seriálu Priatelia odvysielajú špeciálne vydanie sitkomu. Môžeš si ho pozrieť už 27. mája tohto roka. Trailer je plný nostalgických momentov a zahrajú si v ňom pôvodní herci ako Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) a David Schwimmer (Ross). 

Režíroval ho Ben Winston, a aj keď sa produkcia trochu zdržala, napokon sme sa ho dočkali. Pôvodne ho plánovali vydať v apríli minulého roka, avšak koronavírus jeho vydanie niekoľkokrát posunul. Okrem toho si ich nepozrieš na Netflixe, ale na HBO Max, ktorý odkúpil práva seriálu za 425 miliónov dolárov. 

„Bude to super. Mali sme oveľa viac času na prípravu, takže seriál bude oveľa zábavnejší ako predtým,“ vyjadrila sa Jennifer Aniston. Už je vonku aj prvý trailer, ktorý ti naženie slzy do očí, pretože je plný nostalgických momentov.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 11:30