Instagram/Jennifer Aniston
StoryEditor

Priatelia sú späť. Herecké hviezdy oznámili dátum návratu kultového seriálu, Instagram vybuchol

TASR15.05.2021., 09:57h
Napäto očakávaný špeciálny diel amerického sitkomu Priatelia, v ktorom sa opätovne stretnú jeho pôvodní protagonisti, má už oficiálny termín premiéry.
Lajkuj Brainee.sk na

Ak si pravý fanúšik Priateľov, krátka upútavka releasnutá na Instagrame ťa možno aj rozplače. Všetkých šesť postáv sa objaví po sedemnástich rokoch bok po boku. Rachel, Ross, Monica, Chandler a Joey sa po dlhých rokoch prehovárania napokon nechali ukecať. Aj keď pandémia posunula dátum zverejnenia špeciálneho dielu "Friends: The reunion", už 27. mája na stanici HBO Max si návrat kultového príbehu môže vychutnať celý svet.

Štvrtok večer Instagram doslova vybuchol. Jennifer Aniston, Matthew Perry, David Schwimmer, Lisa Kudrow, Courtney Cox a Matt LeBlanc v rovnaký čas uverejnili krátku upútavku, kde o termíne premiéry informovali. Videá na ich účtoch videli milióny užívateľov. A presne toľko sa ich už nevie dočkať senzácie, ktorú HBO Max chystá.

Slávni hostia

V televíznom špeciáli budú účinkovať aj herci stvárňujúci vedľajšie úlohy vrátane Maggie Wheelerovej (Janice), Jamesa Michaela Tylera (Gunther), Reese Witherspoonovej (Jill), Toma Sellecka (Richard), ako aj Elliotta Goulda a Christiny Picklesovej, ktorí hrali rodičov Rossa a Monicy.

Medzi hosťami z radov celebrít figurujú David Beckham, Lady Gaga, BTS, Cara Delevingneová, Mindy Kalingová, James Corden, Justin Bieber, ako aj pakistanská aktivistka Malála Júsafzajová.

Zaznie i vynovená verzia skladby I'll Be There For You od skupiny The Rembrandts, ktorá dala seriálu jeho ikonickú znelku.

Prvé správy o špeciáli sa objavili v novembri 2019, pričom pôvodne mal byť odvysielaný vlani v máji, ale výrobu spomalila koronavírusová pandémia.

Filmovanie sa napokon uskutočnilo v apríli na pôvodnej scéne tejto šou, ktorými boli štúdiá spoločnosti Warner Bros v kalifornskom meste Burbank.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 05:02