hboFacebook/We Love Britain • Milujeme Británii
StoryEditor

VIDEO Slováci sa dočkajú. Vieme, kedy ku nám príde HBO Max

kov09.11.2021., 15:00h
Konkurenčný boj streamovacích služieb sa budúci rok značne vybičuje.
Lajkuj Brainee.sk na

Karty zamieša platforma HBO Max, na ktorú Slováci čakajú už vyše 1,5 roka. Jej uvedenie na slovenský trh sa dlho posúvalo, avšak dnes už vieme, že čakanie na streamovaciu službu sa končí. 

Najväčší rival Netflixu

HBO Max čerpá to najlepšie zo všetkých spoločností, ktoré patria pod WarnerMedia. Tu patria napríklad Warner Bros., New Line, DC Entertainment , CNN, TNT, truTV, TBS, The CW, Cartoon Network,Turner Classic Movies, Adult Swim, Crunchyroll, Rooster Teeth či Looney Tunes.

HBO v minulosti priniesla aj také tituly ako Game of Thrones, Sopranovci či The Wire, takže sa určite máš na čo tešiť. V novom roku teda môžeme očakávať veľký súboj o divácku priazeň, práve medzi HBO Max a streamovacím gigantom Netflix.

Zábava už čoskoro

Služba by sa na Slovensku mala objaviť už v druhej polovici februára 2022. Spoločnosť chce prinášať každý mesiac nové filmy a seriály, ktoré budú lokalizované. Dočkáš sa teda prinajmenšom titulkov, veľa filmov a seriálov bude aj dabovaných. HBO Max dokonca prinesie aj pôvodný slovenský seriál, o ktorom sme písali tu.

Priaznivé ceny 

Ešte sa nevie, koľko presne bude u nás služba stáť. Spoločnosť však minulý mesiac uviedla, že ponúkne „vynikajúce ceny". Je teda možné, že sa cena pre existujúcich klientov HBO Go, ktoré stojí 5,99 eura mesačne, nezmení. Pri dhodobejšom predplatnom sa k priaznivej cene pravdepodobne dostanú aj noví zákazníci. 

Očakávané novinky

Milióny fanúšikov po celom svete sa už tešia na pripravovaný fantasy seriál House of the Dragon. Ide o prequel seriálového hitu z dielne HBO Game of Thrones. Spoločnosť nedávno uviedla jeho teaser a vyvolala tak vlnu nadšenia na sociálnych sieťach. 

Ďalším veľmi očakávaným seriálom je seriálová adaptácia skvelej videohry The Last of Us. Postapokalyptický seriál sa pýši obrovským rozpočtom a v hlavnej úlohe sa predstaví Pedro Pascal. Prvá séria by mala pozostávať z 10 epizód.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/streamovacie-sluzby, menuAlias = streamovacie-sluzby, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 15:02