Screenshot YouTube video
StoryEditor

VIDEO Závislých hráčov nezastavili ani záplavy, hra im bola prednejšia ako holý život

iDnes22.09.2021., 11:00h
Internetom koluje video, v ktorom sa chlapci nedokážu odtrhnúť od online sveta a hrajú dokonca aj vtedy, keď im zaplavilo kaviareň, v ktorej sa nachádzali.
Lajkuj Brainee.sk na

Určite to pozná každý hráč. Si uprostred misie a nedokážeš ju stopnúť ani vtedy, keď na teba mama kričí, aby si jej postrážil polievku na sporáku. Avšak hrať počas extrémnych záplav? To je už celkom iný level.

Závislých počítačových hráčov v kaviarni vo filipínskej obci Cainta nezastavil ani tajfún, ktorý udrel 22. júla. Silný prívalový dážď zaplavil kaviareň, avšak ani ten nedonútil prítomných zastaviť online hru na počítačoch a utekať von.

Znepokojený majiteľ podniku Sio Samson natočil túto bizarnú scénu, keď sa snažil chlapcov dostať von zo svojho podniku s obavami, že by ich mohol zabiť elektrický prúd. Tí sa však zo svojich miest ani nepohli.

Po tom, čo majiteľ kaviarne dotočil niekoľko sekundové video, chlapcov konečne dostal na vzduch. Našťastie sa nikto nezranil, uvádza portál idnes. V dôsledku tohto silného tajfúnu bolo zaplavených mnoho filipínskych miest. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/hry, menuAlias = hry, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 07:37