YouTube/Lifetime
StoryEditor

Umierajúca Meghan po autonehode obklopená novinármi. Svet kritizuje film o kráľovskom páre

Miroslav Kamody06.09.2021., 18:00h
Ľudia označujú televízny film za bizarný. Nepáčia sa im niektoré scény a spokojní nie sú ani s hereckým osadenstvom.
Lajkuj Brainee.sk na

Už dnes bude v Spojených štátoch uverejnený televízny film, ktorý dramatizuje udalosti a rozhodnutie vojvodu a vojvodkyne zo Sussexu opustiť kráľovskú rodinu. Trailer naň však pred premiérou rozprúdil poriadne vášne, a to aj napriek tomu, že uverejnený je už niekoľko týždňov, informuje portál LadBible.

Po tom, ako si ho ľudia vo veľkom všimli, začali sa množiť negatívne komentáre, ktoré hovoria, že niektoré scény sú doslova odporné. Najviac sa hovorí práve o tej, kde je možné vidieť umierajúcu Meghan Markle po autonehode. Auto je prevrátené na strechu a okolo neho stoja desiatky fotografov.

Britský princ Harry a jeho manželka Meghan Markleová oznámili, že sa už nevrátia k plneniu svojich povinností členov britskej kráľovskej rodiny Britský princ Harry a jeho manželka Meghan Markleová oznámili, že sa už nevrátia k plneniu svojich povinností členov britskej kráľovskej rodiny TASR

​K nej následne uteká princ Harry, ktorý si rozrazí cestu cez novinárov a následne otvorí dvere. Potom sa preberá a zisťuje, že to bol len sen. Ľudia hovoria, že ide o bizarné prepojenie trápenia Meghan s Harryho matkou Dianou. Bez ohľadu na to, kto mal aký podiel na odchode z kráľovskej rodiny, scéna je bezpochyby cez čiaru. 

​Snímka Harry & Meghan: Escaping the Palace je už tretím celovečerným filmom, ktorý produkovala spoločnosť Lifetime. Divákov si však zrejme tak ľahko nezíska. „Toto je vrchol nevkusu. Neverím, že mohli vytvoriť takúto sériu!” napísal jeden užívateľ pod video.

Ďalší dodal: „Považujem to za zbytočné a urážlivé“, zatiaľ čo tretí komentoval: „Toto je CHORÉ.“ Štvrtý zase film nazval film „nevkusný a odporný“. Okrem toho si však ľudia podali aj samotné obsadenie. Ľudia tvrdia, že herci vyzerajú ako z AliExpressu a film ako keby bol len scénkou v SNL (Saturday Night Live). 

Najvýstižnejší však bol názor jednej komentujúcej, ktorá povedala, že nerozumie, načo robia film o udalostiach, ktoré sa poriadne ešte ani neskončili. Faktom totiž je, že vo filme už uvidíme aj medializovaný rozhovor s Oprah Winfre. Svoj názor si môžeš urobiť sám v priloženom videu nižšie.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
22. apríl 2024 16:13