MGM Studios
StoryEditor

Jared Leto na nerozoznanie a elektrizujúca Lady Gaga. Sleduj trailer na drámu House of Gucci

Miroslav Kamody30.07.2021., 15:30h
Najnovšia biografická dráma od režiséra Ridleyho Scotta sa zameria na škandalózny život jednej z najznámejších módnych rodín.
Lajkuj Brainee.sk na

V miestnosti mohlo byť sto ľudí, no iba jedna z nich plánovala vraždu bývalého šéfa jedného z najslávnejších módnych domov Maurizia Gucciho. Tou osobou bola jeho manželka Patrizia Reggiani, ktorú si v novom filme pod taktovkou režiséra Ridleyho Scotta zahrala speváčka a príležitostná herečka Lady Gaga. 

Snímka House of Gucci je inšpirovaná šokujúcim skutočným príbehom rodinnej ríše stojacou za talianskym módnym domom Gucci. Po troch desaťročiach lásky, zrady, dekadencie, pomsty a nakoniec vraždy vidíme, čo znamená mať meno, akú má hodnotu a kam až je rodina ochotná zájsť, keď ide o kontrolu nad multimiliónovým biznisom. 

Maurizia si vo filme zahrá Adam Driver a okrem neho vo filme uvidíme aj hercov, ako Jeremy Irons, Jack Huston, Salma Hayek, Al Pacino či Jared Leto. Práve posledný spomínaný sa postaral o poriadny šok, keď sa pre potreby filmu zmenil úplne na nepoznanie. To je však koniec-koncov jeho typickou vlastnosťou pri hereckých úlohách. 

MGM Studios

​​O scenár sa postarala dvojica v zložení Becky Johnston a Roberto Bentivegna. Pokiaľ sa ti nechce čakať na premiéru filmu do 25. novembra, tvorcovia vychádzali z knihy The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed od Sary Gay Forden.

Za zmienku stojí aj to, že režisér Ridley Scott je v poslednom čase na roztrhanie. Už 14. októbra sa totiž do kín dostane jeho ďalší film s názvom The Last Duel. Zaujímavosťou je, že aj v ňom sa predstaví herec Adam Driver, ktorý si slávneho režiséra musel rozhodne získať. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
22. apríl 2024 16:12