YouTube/Sony Pictures Entertainment
StoryEditor

Oscarový Spider-Man sa vracia. Animované pokračovanie bude mať dve časti, sleduj prvý trailer

Miroslav Kamody05.12.2021., 10:00h
Spider-Mana sa tak ľahko nezbavíme. Po potvrdení ďalších troch filmových častí a rozvíjaní sólo filmov o záporákoch nás čakajú minimálne dve časti pokračovania oscarového animáku.
Lajkuj Brainee.sk na

Fanúšikovia komiksových filmov už odpočítavajú dni do premiéry tretej časti filmového Spider-Mana v rámci Marvel Cinematic Universe. Snímka o pavúčom mužovi s podtitulom No Way Home (v našich kinách ako Spider-Man: Bez domova) dorazí do našich kín 16. decembra.

Čakanie na ďalší príbeh so Spider-Manom však nebude ani zďaleka také dlhé, ako sme si mysleli. Sony sa totiž so svetom podelilo o trailer k pokračovaniu oscarového animovaného filmu Spider-Man: Into the Spider-Verse. Ten dostal podtitul Across the Spider-Verse a je jasné, že bude mať minimálne dve časti. 

Premiéry tej prvej by sme sa na Slovensku pravdepodobne mali dočkať 6. októbra, dátum však nie je ešte potvrdený. Trailer nám ukazuje opätovné stretnutie Milesa Moralesa a Spider-Gwen, ktoré je nasledované cestovaním medzi svetmi. Všetko vyzerá bezproblémovo a zábavne až do momentu, kým sa na scéne zjaví Spider-Man 2099 a zaútočí na Milesa.

​Je jasné, že hlavný hrdina sa bude musieť postaviť proti novým nepriateľom. K úspešnému konci by mu mal pomáhať nový tím Spider-Manov. Nateraz však nie je jasné, koľkí z nich sa vrátia z prvého filmu.

Snímku režírovala trojica Joaquim Dos Santos, Kemp Powers a Justin K. Thompson, o scenár sa postarali David Callaham (Shang-Chi) a Phil Lord s Chrisom Millerom (The Lego Movie).

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/zabava/filmy, menuAlias = filmy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 01:19