StoryEditor

Čaje, tabletky ani kapsuly na chudnutie nefungujú. Inak by nadváha a obezita neexistovali, tvrdí osobná trénerka

Dominika Pacigová29.09.2021., 12:00h
Začiatočníci chcú všetko rýchlo. Neuvedomujú si, že keď sa nehýbali, za mesiac to nedobehnú, hovorí osobná trénerka.
Lajkuj Brainee.sk na

Tento videorozhovor vznikol v spolupráci s 365Fit&Co.

Trénerskej činnosti sa venuje už niekoľko rokov. Osobná trénerka Dominika Rýchla sa špecializuje na formovanie postavy, od spevnenia, naberania svalovej hmoty a redukcie tuku, až po úpravu metabolizmu, výživy a celkového životného štýlu. 

Nereálne ciele 

Ak sa rozhodneš ísť do fitka, nemal by si to hneď na prvých tréningoch prehrotiť. „Začiatočníci majú väčšinou nereálne ciele, všetko chcú dosiahnuť rýchlo. Neuvedomujú si, že keď sa 30 rokov nehýbali, za mesiac ani dva to vo fitku nedobehnú,“ hovorí pre Brainee Dominika Rýchla.

Fitness svet predstavuje podľa nej ideálne miesto pre niektorých podnikateľov, ako zbohatnúť. Štýlové kapsuly, v ktorých cvičíš zabalený v igelite a mali by pomáhať pri formovaní postavy, neodporúča. „Každý chce dosiahnuť výsledky s čo najmenšou námahou. Nie je to však také jednoduché. Čaje, tabletky ani kapsuly na chudnutie nefungujú. Pri cvičení v kapsulách sa prehrieva telo, stráca sa veľa vody. Možno schudneš aj pár kíl, no do pár hodín ich máš naspäť. Radšej nech ľudia investujú do osobného trénera,“ dodala.

Viac sa dozvieš v priloženom videorozhovore.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/video, menuAlias = video, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 21:14