Archív Digitalky
StoryEditor

Digitalky: Uvoľnený technologický podcast. Čo čakať od telefónov do 180 eur a inovácie od Google a Apple

Alžbeta Harry Gavendová22.06.2021., 12:00h
Trochu smiechu a trochu moderných technológií - no hlavne ľahký technologický pokec. Podcast Digitalky sa obzerá za uplynulým týždňom a hodí sa pre začiatočníkov aj pokročilejších.
Lajkuj Brainee.sk na

Táto časť vyšla až na druhý pokus - lebo aj to sa občas stáva. Po natočení celého podcastu sme totiž zistili, že kvalita zvuku nie je najlepšia. A keďže sme nechceli dať von “polovičnú robotu”, rozhodli sme sa natočiť ho ešte raz. Snáď to nie je poznať na našom dialógu, aj keď - Riša už občas vypínalo. To bolo však spôsobené skôr pokročilou večernou hodinou. Alebo mojím nadšením z tém, ktoré ho príliš nezaujali. Môžeš si vybrať.

V podcaste sa dozvieš, aký bol náš život so smartfónmi do 180 eur, keďže obaja sme mali v uplynulom týždni tie najlacnejšie kúsky na trhu. Kam sa posunul vývoj? Prečo sme ich nehodili o stenu? Vypočuješ si tak niečo o súboji smartfónov Samsung Galaxy A12, ktorému sa darí aj u slovenských operátorov a Motorole G30, ktorá ponúka veľmi solídne špecifikácie vo svojej cenovej hladine.

​A ak si nemal čas sledovať novinky od Google a Apple, ponúkame ti aj rekapituláciu tých najzaujímavejších momentov z konferencií oboch gigantov. Niektoré si naozaj zaslúžia pozornosť. Dobre, vieme - softvérové novinky nie sú žiadne sexi témy. V praxi ti ale prinesú milé uľahčenia do prostredí smartfónov.

Alžbeta pracuje pre náš web HNonline.sk a má tu nastarosti (naradosti) sekciu Technológií a Richard Hombauer sa venuje recenziám mobilov, smartfónov a rôznych podobných vecičiek snáď najdlhšie na slovenskom YouTube.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/tech/recenzie, menuAlias = recenzie, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
26. apríl 2024 01:36