Digitalky
StoryEditor

Digitalky: Uvoľnený technologický podcast. O novinkách od Sony, smrti a vašich účtoch (podcast)

Alžbeta Harry Gavendová01.06.2021., 03:00h
Trochu nostalgie, trochu moderných technológií - no hlavne ľahký technologický pokec. Podcast Digitalky sa obzerá za uplynulým týždňom a hodí sa pre začiatočníkov aj pokročilejších.
Lajkuj Brainee.sk na

Ak máš po práci či náročnom dni v škole chuť trochu si vydýchnuť, no pritom sa snáď aj niečo zaujímavé dozvedieť, prinášame ti uvoľnené debatovanie Alžbety a Riša na rôzne technologické témy v našom podcaste Digitalky.

V dnešnej epizóde sa porozprávame o novinkách od Sony, ktoré však zatiaľ nedorazili na trh. Ide o smartfón Sony Xperia 1 III, ktorý bude ich vlajkovou loďou. V skratke sa pozrieme aj na najpredávanejšie smartfóny za prvý kvartál tohto roka, kde nás čakalo pár prekvapení. Trochu sme sa ich snažili rozlúsknuť.

Rišo si zaspomína na staré HTC a načrtneme aj tému smrti a tvojich digitálnych účtov. Z nášho pohľadu je dobré nachystať si pár vecí popredu. Ehm. Aby toho náhodou nebolo málo, ponúkneme ti aj krátke zhrnutie z testovania smart hodiniek Huawei Watch Fit.

Alžbeta H. Gavendová pracuje pre náš web HNonline.sk, má na starosti (na radosti) sekciu Technológií a Richard Hombauer sa venuje recenziám mobilov, smartfónov a rôznych podobných vecičiek snáď najdlhšie na slovenskom YouTube.

menuLevel = 2, menuRoute = notsorry/podcasty, menuAlias = podcasty, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 10:13