Symbol večnej lásky: Vyberajte tak, aby obstál v skúške časuShutterstock
StoryEditor

Symbol večnej lásky: Vyberajte tak, aby obstál v skúške času

PR článok31.08.2021., 00:00h
Rozhodnutie spojiť vaše srdcia v jedno, bolo určite jednoduché. S výberom vhodného prsteňa, ktorý bude symbolizovať vašu vernosť a lásku, to už také ľahké byť nemusí. S nami sa vám to ale možno podarí. Stačí dodržať niekoľko krokov.
Lajkuj Brainee.sk na

K tým najdôležitejším faktorom správneho výberu svadobných prsteňov patrí.

Dostatočný rozpočet

Možno ste už počuli, že na svadobný prsteň musíte minúť čiastku rovnajúcu sa niekoľkomesačnému platu. Niektoré tradície sú naozaj dôležité, nie však tie, ktoré sú nelogické.

Dnes je oveľa dôležitejšie, aby ste za svoje peniaze získali hodnotnú vec, ktorá vám bude robiť radosť dlhé roky. A tou nový svadobný prsteň z najnovšej kolekcie VIP Gold určite je.

Nezabudnite pritom, že tento šperk je symbolom vašej lásky a mal by obstáť v skúške času. Vyberať ho preto musíte nielen podľa ceny, ale aj iných dôležitých vlastností. Samozrejme, určitý rozpočet si vyčleniť musíte.

Kvalitný a odolný materiál je základ

Svadobné obrúčky sa tradične vyrábajú zo zlata, striebra alebo platiny. Pozrime sa pre váš lepší výber preto podrobnejšie na výhody každého materiálu.

  • Striebro je mäkšie ako zlato, takže sa rýchlejšie opotrebováva a potrebuje častejšie leštenie. Najlepšou možnosťou je štandardná rýdzosť striebra, ktorý kombinuje krásu a silu.
  • Zlato je najbežnejším kovom pre svadobné prstene. Môžete si vybrať jeho rôzne zliatiny a byť tak originálni. Oveľa viac vydrží a dlho si zachováva svoju krásu a lesk.
  • Platina je najpraktickejšia, ale aj najdrahšia voľba. S týmto kovom sa ťažko pracuje, preto sú prstene často vyrábané vo forme klasických hladkých ráfikov. Nie je však potrebné obnovovať jej krásu, ako je to v prípade bieleho zlata alebo striebra. Platina časom nežltne.

Nezabudnite pritom na správnu veľkosť šperku a kombináciu drahokamov, ktoré môže byť niekedy pri bežnom používaní svadobných šperkov nepraktické.

Dobrou správou je, že nielen krásne, ale aj cenovo dostupné svadobné prstene s tými najlepšími vlastnosťami a rýdzosťou si vyberiete bez opustenia domova na VIPGold.sk

(PR)

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 09:05