Twitter/jlo
StoryEditor

Bozk potvrdil to, o čom sa dlho šepkalo. Jennifer Lopez zverejnila fotky, ktoré ti vyrazia dych

red25.07.2021., 15:30h
Americká hviezda oslávila 52. narodeniny na jachte.
Lajkuj Brainee.sk na

Jennifer Lopez zdieľala na svoje 52. narodeniny fotky, ktoré viacerým fanúšikom vyrazili dych. Jeden z nich dokonca žartoval, že hviezda vyzerá po päťdesiatke lepšie ako on, keď sa narodil, uvádza portál Unilad.

Fotka, ktorá hovorí za všetko 

Rozchody či rozvody nemusia byť poslednou bodkou za vzťahom. V niektorých prípadoch skutočne platí, že stará láska nehrdzavie. Svoje o tom vie aj Jennifer Lopez, ktorá oslávila 52. narodeniny s Benom Affleckom.

Celebritný pár sa začal stretávať v júli v roku 2002, no neskôr sa ich cesty rozišli. Už dlhší čas sa pošepkávalo, že sú opäť spolu, no Jennifer to oficiálne potvrdila až teraz, informoval portál People

Americká hviezda oslávila 52. narodeniny na jachte. Na Twitteri aj Instagrame zverejnila štyri fotky, na ktorých pózuje v bikinách a klobúku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Romantický bozk 

Jej mladistvý vzhľad upútal pozornosť viacerých ľudí. Jeden z jej fanúšikov zdieľal jej fotky a žartoval, že v 52 rokoch vyzerá lepšie ako on, keď sa narodil.

Najväčší ošiaľ však vyvolala fotka s Benom Affleckom, na ktorej sa bozkávajú. Niekedy skutočne trvá roky, kým sa „rozídenci“ dajú opäť dokopy.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 19:53