Instagram/teamfittwins
StoryEditor

Identické dvojičky začali randiť s bratmi – dvojičkami. Keď ich zazrú ľudia, myslia si, že vidia dvojmo

Dominika Pacigová16.07.2021., 13:00h
Na prechádzke v meste čelia nechápavým pohľadom, ale aj rôznym otázkam. Keď ľuďom priblížia ich príbeh, sú v rozpakoch.
Lajkuj Brainee.sk na

S takýmto príbehom sa nestretneš každý deň. 25-ročné identické dvojičky Venessa a Kerissa D'Arpino začali minulý rok v lete randiť s 29-ročnými bratmi - identickými dvojičkami. Keď ich vidia ľudia na ulici, majú pochybnosti, či neblúznia, pretože vidia akoby dva rovnaké páry, uvádza portál Daily Mail

Láska na prvý pohľad 

Ich cesty sa prepojili úplnou náhodou. Dievčatá pracujú ako osobné trénerky, zatiaľ čo chalani v oblasti športovej medicíny.

Jedna z klientok Venessy pracuje ako zdravotná sestra na urgentnom príjme a ošetrovala Lucasa. Dozvedela sa, že má brata Jacoba - identické dvojča. Napadlo jej, že chalani by spolu s babami mohli vytvoriť dva dokonalé páry. 

Opýtala sa Venessy, či môže Lucasovi posunúť jej číslo a osobná trénerka súhlasila. Na druhý deň sa spojili a vybrali sa na dvojité rande. Už vtedy sa sestry zhodli, že to vyzerá ako láska na prvý pohľad. 

Myslia si, že vidia dvojmo 

O necelý týždeň začala Venessa chodiť s Lucasom, zatiaľ čo Kerissa s Jacobom. Zaujímavosťou však je, že Kerissa a Jacob prišli na svet skôr, zatiaľ čo ich súrodenci o čosi neskôr. 

Instagram/teamfittwins

​Keď sa prechádzajú po meste, často čelia nechápavým pohľadom či otázkam. „Cudzí ľudia, ktorí nás zazrú na verejnosti, nám hovoria, že vidia asi dvojmo,“ uviedla Venessa.

Páry si začali tak rozumieť, že sa po troch mesiacoch rozhodli urobiť ďalší veľký krok - nasťahovali sa k sebe. Uvažujú už aj o svadbe, no dnes ešte nevedia povedať, či bude spoločná. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/vztahy, menuAlias = vztahy, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 11:38