Facebook/Courtney Harrison/Troll Asian Football
StoryEditor

Nemá rada futbal, ale bola si istá, že Anglicko vyhrá EURO 2020. Jej tetovanie pobláznilo celý svet

pc13.07.2021., 15:00h
Aj napriek tomu, že Anglicko prehralo, mladá Britka sa rozhodla, že si tetovanie nebude skrývať ani odstraňovať.
Lajkuj Brainee.sk na

Nikdy nebola veľkou futbalovou fanúšičkou, no pred finále EURO 2020 sa rozhodla, že si dá na členok vytetovať anglickú vlajku s popisom „It’s coming home 2021“. V nedeľňajšom finále však triumfovali Taliani, ktorí sa druhýkrát v histórii stali majstrami Európy. 

Finále sledovala s napätím 

22-ročná Courtney Harrison nemá za normálnych okolností záujem o futbal, ale bola si istá, že Anglicko vyhrá európsky šampionát, informuje portál Daily Mail

40 libier sa práve preto rozhodla investovať do tetovania. Keď už jej na nohe žiarilo jasné posolstvo, s napätím sledovala finále. Ak by ju niekto sledoval, určite by si povedal, že je pravou futbalovou fanúšičkou.  

Odstraňovať ho nebude 

Aj napriek tomu, že Taliani triumfovali v londýnskom Wembley nad Angličanmi 3:2 v jedenástkovom rozstrele po tom, ako sa duel v riadnom hracom čase i predĺžení skončil nerozhodne, 22-ročná Britka sa rozhodla, že si tetovanie nebude zakrývať ani odstraňovať.

Je presvedčená o tom, že tetovanie jej poskytne celoživotnú spomienku na zábavné leto po náročnom roku počas pandémie. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 19:41