Mamička tvrdí, že ženy majú mať rady svoje telo aj s jazvami či prebytočnými kilamiinstagram.com/theyorkshiremomma
StoryEditor

Na Instagrame zverejňuje neupravené fotky svojho tela. Ženám prináša dôležité posolstvo

Radka Rosenbergová10.06.2021., 15:08h
Dvojnásobná mama a influencerka Jessica McElroy využíva svoje sociálne siete na to, aby ženám ukázala, že majú milovať svoje telo aj s celulitídou či kilami navyše.
Lajkuj Brainee.sk na

Influencerka Jessica McElroy na svojom Instagrame zverejňuje fotky svojho tela, aby všetkým dokázala, že dokonalosť neexistuje. Nebojí sa zdieľať ani celulitídu, strie či jazvy. Všetko je samozrejme bez filtrov alebo iných vylepšení. 

Dnes už 26-ročnej rodáčke z Halifaxu v Yorkshire to nerobí žiaden problém a vďaka jej fotkám sa iné ženy cítia lepšie a sú sami sebou. „Kedysi som svoje telo neznášala, no po deťoch si ho nesmierne vážim. Okrem toho povzbudzujem iné mamičky, aby sa mali rady také, aké v skutočnosti sú. Aj ja som si uvedomila, že moje telo nebude nikdy dokonalé a už nebudem vyzerať ako tínedžerka,“ tvrdí Jessica. 

Podľa nej sú priberanie či strie úplne v poriadku. Sú znakom toho, že porodila dve zdravé deti. Blogerka dúfa, že jej obsah spochybní vnímanie, že obrázky na sociálnych sieťach musia byť „dokonalé“. „Rozrušuje ma, keď mladé dievčatá a ženy cítia potrebu upravovať svoje fotky, aby spĺňali štandardy krásy. Všetky telá sú nádherné.“

Sama si pamätá, na fotografie "dokonalých" modeliek, ktoré si prezerala kedysi v časopisoch. Tvrdí, že mamičky po pôrode by sa nemali trýzniť a okamžite chudnúť, pretože nejaké to kilo navyše je úplne v poriadku. Na Instagrame ju za takéto fotografie ženy veľmi podporujú. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 01:54