PohrebYoutube/Al Rojo Vivo
StoryEditor

Nočná mora v priamom prenose. Žena sa prebudila na vlastnom pohrebe, výpoveď rodiny ťa dostane

kov03.05.2022., 15:30h
Keď jej príbuzní niesli rakvu s Rosou cez cintorín, začali sa z nej ozývať čudné zvuky.
Lajkuj Brainee.sk na

Toto by si nechcel zažiť ani v tom najdesivejšom sne. Malé peruánske mestečko bolo nedávno svedkom incidentu, ktorý viac než realitu pripomína scénu z hororu.

Incident sa udial na poslednej rozlúčke s istou Rosou Callaca. Žena, ktorá bola vyhlásená za mŕtvu, sa totiž prebrala na vlastnom pohrebe. Rosa doslova buchla na veko svojej rakvy, píše web UNILAD.

Hororový zážitok

26. apríla sa rodina Rosy Isabel Cespedes Callacaovej, ktorej vek momentálne nie je známy, zišla v meste Lambayeque v Peru, aby sa zúčastnila pohrebu svojej príbuznej. Rosa bola vyhlásená za mŕtvu po dopravnej nehode na ceste Chiclayo-Picsi.

V momente, keď jej príbuzní niesli rakvu s Rosou cez cintorín a čoskoro sa mal začať obrad jej poslednej rozlúčky, sa na ich veľké prekvapenie začuli zvnútra drevenej rakvy ozývať zvuky.

Keď rakvu otvorili, našli Rosu s otvorenými očami a zjavnými znakmi života. „Otvorila oči a potila sa. Okamžite som išiel do svojej kancelárie a zavolal políciu," hovorí o desivom incidente správca cintorína Juan Segundo Cajo.

Rosa zostala vo svojej rakve, aj keď ju neskôr previezli do neďalekej nemocnice Ferrenafe, kde lekári potvrdili, že skutočne mala vitálne funkcie, aj keď boli veľmi nízke.

Pohreb Rakva Youtube/Al Rojo Vivo

​Hoci sa jej stav po pripojení na prístroje mierne zlepšil, Rosa o pár hodín bohužiaľ zomrela. Je pochopiteľné, že Rosini príbuzní zostali po znepokojujúcom incidente paralyzovaní a pobúrení, no ich hnev vyvolal najmä fakt, že ich príbuzná vôbec bola vyhlásená za mŕtvu a odovzdaná na pohreb.

„Chceme vedieť, prečo moja neter včera reagovala, keď sme ju viezli pochovať. Máme videá, na ktorých tlačí rukami a dotýka sa truhly," uviedla jej teta.

Mŕtva žena sa prebrala Rose Youtube/ATV Noticias

​Rodina odvtedy špekuluje, že Rosa bola v skutočnosti v kóme, zatiaľ čo ju vyhlásili za mŕtvu. Polícia momentálne udalosť vyšetruje a pracuje na tom, aby zistila, či ju personál v regionálnej nemocnici Lambayeque, kde bola prvýkrát ošetrená, odpojil, vyhlásil za mŕtvu a poslal do márnice bez riadneho preskúmania.

​Rosin švagor tragicky zomrel na vážne zranenia, ktoré utrpel pri tej istej dopravnej nehode, a jej traja synovci, ktorí cestovali s nimi, sú stále v nemocnici a v kritickom stave.

Rosina rodina si momentálne prechádza naozaj ťažkým obdobím.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
19. apríl 2024 13:41