Reuters
StoryEditor

Toto by im ani vo sne nenapadlo: Blízko domu princa Harryho našli ľudské kosti

pc03.06.2021., 14:21h
Nezvyčajný a trochu aj strašidelný nález našli v blízkosti domu princa Harryho a jeho manželky Meghan Markle.
Lajkuj Brainee.sk na

Princ Harry sa spolu s manželkou Meghan Markle presťahovali v lete minulého roka do luxusného komplexu v Santa Barbare. Prednedávnom sa dozvedeli šokujúcu správu - neďaleko ich rezidencie našli ľudské kosti, informoval portál Daily Mail.

Počkajú si na oficiálne stanovisko 

Hovorkyňa šerifa Santa Barbary uviedla, že kosti boli nájdené v komunite Montecito, ktorá susedí s ulicou, kde sa nachádza luxusný komplex páru. Zároveň dodala, že vyzerali ako pozostatky mladého človeka, no boli veľmi staré. 

Prvotné správy naznačujú, že mohlo ísť o kosti príslušníka alebo príslušníčky indického kmeňa, ktorí túto oblasť kedysi obývali. Prvé stopy tohto kmeňa boli v oblasti zaznamenané pred 11-tisíc rokmi. 

Na mieste boli teraz zastavené práce. „Pokiaľ nebudeme mať oficiálne stanovisko, nebudeme hovoriť tak či onak,“ objasnila hovorkyňa šerifa.

Úrady však potvrdili, že územie, na ktorom boli nájdené ľudské pozostatky, nemajú žiadny súvis s princom Harrym a jeho manželkou. 

instagram/ santabarbarasluxuryhomes

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
23. apríl 2024 17:00