Policie ČR
StoryEditor

Bizarná situácia u našich susedov. Vodič nafúkal, kľúče od auta odovzdal svojej kačke

iDnes14.03.2022., 10:00h
Nezvyklý pasažier vykukujúci za čelným sklom osobného auta nedávno upútal pozornosť policajtov v Pardubiciach. Čoskoro sa ukázalo, že opitý vodič Felície viezol na sedadle spolujazdca živú kačicu.
Lajkuj Brainee.sk na

Felíciu s opereným spolujazdcom tento týždeň zastavili policajti z pohotovostného a eskortného oddelenia v Pardubiciach na Dukle, aby skontrolovali vodiča.

„Nadýchal 1,6 promile alkoholu. Policajti mu preto na mieste zadržali vodičský preukaz a zakázali ďalšiu jazdu,“ uviedla policajná hovorkyňa Markéta Janovská.

Kačka robila spoločnosť opitému vodičovi Policie ČR

​Kuriózna cestná kontrola mala aj bizarné pokračovanie. Keď policajti potrebovali vodiča doviezť na obvodné oddelenie, kľúče od vozidla muž prenechal „svojmu dievčaťu“, ako nazval svoju operenú spolujazdkyňu. Pre vozidlo si následne prišla jeho manželka.

„Kolegovia z obvodného oddelenia muži oznámili podozrenie zo spáchania trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za čo mu v prípade odsúdenia hrozí až jeden rok odňatia slobody,“ dodala hovorkyňa k prípadu.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 12:33