Nepremárni už ani minútu a začni makať na svojej postavepixabay.com
StoryEditor

Prinútia ťa cvičiť aj doma: Ak túžiš žiť zdravšie, sleduj tieto fitnesky

Radka Rosenbergová09.06.2021., 09:00h
Prinášame zopár domácich cvikov od známych siláčok, ku ktorým nepotrebuješ činky.
Lajkuj Brainee.sk na

Jen Heward

35-ročná trénerka začínala cvičiť už v šestnástich. Po piatich rokoch driny vychytala chyby - znížila kardio tréning na minimum a venovala sa len silovým cvikom. O svojich skúsenostiach sa delí s followermi, pričom ich vystríha pred najčastejšími chybami spojenými s naberaním svalov alebo naopak, s chudnutím. „Nikdy sa nevzdávaj. Bez ohľadu na to, aká náročná je cesta. Vždy sa snaž byť mentálne i fyzicky tou najlepšou verziou samého seba.“ Týmto mottom sa riadi takmer vždy pozitívne naladená Američanka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jen Heward (@hunnybunsfit)



Whitney Simmons

Takmer 30-ročná kráska športovala už ako tínedžerka - od strednej školy sa súťažne venovala gymnastike. Neskôr začala so silovými tréningami, ktoré publikovala na YouTube. S odstupom času však priznáva, že v začiatkoch nejedla dostatočné množstvo kalórií a bola na seba až príliš prísna. Dnes sa snaží svojich fanúšikov pred podobným nezdravým stravovaním varovať a v živote podporuje rovnováhu. Pokiaľ podľa nej ješ väčšinu času zdravo, športuješ a staráš sa o svoje telo, po niekoľkých dňoch by si si mal dať pauzu. „Buď k sebe dobrý. Ak si bol v McDonalde, ak si si dal sušienku, prosím, netrestaj sa za to. Buď láskavý nielen k sebe, ale aj k ostatným,“ razí filozofiu dobra Whitney.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Whitney Simmons (@whitneyysimmons)



Krissy Cela

Jej tréningy sú vhodné pre úplných začiatočníkov, pretože každý jeden cvik ti vysvetlí tak, aby si ho dobre pochopil a vyvaruje ťa od najčastejších chýb. Podľa nej si na cvičenie musíš nájsť dostatok času. „Ten čas je iba o tebe. Neponáhľaj sa. Nerobíš to preto, lebo to robia všetci,“ upozorňuje Krissy Cela.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa KRISSY CELA (@krissycela)

Michelle Lewin

Jedna z najznámejších fitnesiek to nemala v živote ľahké. Nepoznala otca a matka bola veľmi chudobná. Ani to jej však nezabránilo, aby vyskúšala svet modelingu a vycestovala do Milána. Časom sa dala na cvičenie a zdravý životný štýl. Začala točiť cviky a v roku 2012 sa stala latinskou kráľovnou fitnes scény. Aj keď sa stravuje veľmi zdravo, každý týždeň sa jeden deň vôbec nekontroluje. Väčšinou je to nedeľa. „Každú nedeľu jem čokoľvek, na čo mám chuť. Zvyčajne je to pizza či cestoviny,“ tvrdí Michelle. Na jej kanáli nájdeš tréningové videá, ktoré sa dajú cvičiť aj bez činiek.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Michelle Lewin (@michelle_lewin)



Diana Ruiz

Sympatická Kubánka tvrdí, že svoju bývalú prácu nenávidela, neustále žúrovala a mala katastrofálne stravovacie návyky. Bola až príliš štíhla, kvôli váhe ju v škole šikanovali. Mala veľmi nízke sebavedomie. V puberte začala chodiť na párty, stravovala sa nezdravo a nakoniec skončila v nemocnici. V tomto bode si povedala, že sa jej životný štýl musí zmeniť. Začala pracovať na kariére fitnes trénerky a stala sa inšpiráciou pre mnohých iných ľudí. Dnes sa im snaží radiť pri ich ceste za lepším zdravím.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Diana Ruiz Fitness (@dianaruizfit)



Emily Skye

Austrálčanka bola ako tínedžerka veľmi neistá, trpela depresiami a zle sa stravovala. Zo začiatku robila modelku, kvôli kariére držala nezmyselné diéty. Mala poruchy príjmu potravy, preto sa rozhodla od svojej práce upustiť. Dnes sa oveľa zdravšie stravuje a okrem toho, že je úspešnou osobnou trénerkou, pre mnohých je tiež obrovskou inšpiráciou. Možno aj vďaka tomuto neuveriteľnému životnému príbehu. Pri jej domácich cvikoch budeš potrebovať len ľahké pomôcky, napríklad odporovú gumu, ktorú zoženieš za pár eur.



Annabelle Hayes

Už ako malá sa polovičná Ghančanka venovala futbalu či volejbalu, s ktorým napokon sekla. Neskôr začala cvičiť a bavilo ju to až tak, že si založila kanál na youtube. Obrovskú základňu fanúšikov si vybudovala aj vďaka fotografii svojej premeny, kde sa zo štíhleho dievčaťa stala svalnatá žena. Jej tréningy netrvajú až tak dlho, no cvičí s ťažkými váhami. „Na sociálnych sieťach sa ma pýtali, ako som dosiahla svoju premenu a vtedy som si povedala, že chcem pomáhať iným ľuďom splniť si ciele v oblasti fitnes,“ tvrdí Annabelle, ktorá sa tiež riadi tým, že by si nemal byť na seba príliš prísny. Raz za týždeň si aj ona dopraje nezdravé jedlo, väčšinou cez víkend.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ANNABELLE HAYES ???? (@bellsebobo)

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
17. apríl 2024 22:07