Dôchodca kastroval mužov na požiadanie za poplatok. Operácie vykonával na kuchynskom stole (ilu)unsplash.com
StoryEditor

Dôchodca kastroval mužov na požiadanie za poplatok. Operácie vykonával na kuchynskom stole

ros08.12.2021., 17:00h
67-ročného elektrikára v Nemecku odsúdili za to, že odobral viacerým mužom semenníky. Zákrok viedol k smrti jedného muža.
Lajkuj Brainee.sk na

Ako informuje britský portál The Guardian s odvolaním sa na nemeckú spravodajskú agentúru DPA, je zodpovedný za ťažké a veľmi nebezpečné ublíženie na zdraví za to, že na vlastnú žiadosť odstránil niekoľkým mužom semenníky.

Mníchovský krajský súd odsúdil muža na osem rokov a šesť mesiacov väzenia. Obžalovaný, ktorého meno nebolo zverejnené z dôvodu ochrany osobných údajov, bol pôvodne obvinený aj z vraždy z nedbanlivosti, no prokurátori toto obvinenie neskôr stiahli.

Obžalovaný sa počas súdneho procesu priznal k ponúkaniu „kastrácií“ na sado-masochistických webových stránkach a uviedol, že niekoľko mužov mu zaplatilo peniaze za odstránenie semenníkov. Muž počas procesu pred súdom povedal, že operácie vykonával na svojom kuchynskom stole v meste Markt Schwaben. Obete klamal, vraj bol vyštudovaný lekár, uviedla agentúra DPA.

Obžalovaný sa počas súdneho procesu priznal k ponúkaniu „kastrácií“ na sado-masochistických webových stránkach a uviedol, že niekoľko mužov mu zaplatilo peniaze za odstránenie semenníkov (ilu) Obžalovaný sa počas súdneho procesu priznal k ponúkaniu „kastrácií“ na sado-masochistických webových stránkach a uviedol, že niekoľko mužov mu zaplatilo peniaze za odstránenie semenníkov (ilu) unsplash.com

Muž povedal súdu, že medzi júlom 2018 a marcom 2020 vykastroval alebo čiastočne amputoval genitálie ôsmim mužom. Popieral však, že je zodpovedný za úmrtie jedného muža, ktorý skonal niekoľko dní po zákroku. Jeho telo našla polícia v debni o tri týždne neskôr. Celkovo na zákrokoch zarobil 4 150 eur, uviedla tlačová agentúra AFP, na ktorú sa odvolával spravodajský portál Deutsche Welle.

Prokurátori chceli pre muža jedenásťročný trest odňatia slobody za ťažké a nebezpečné ublíženie na zdraví, jeho obhajcovia žiadali najviac sedemročný trest.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
16. apríl 2024 07:16