Držiak lakov na nechty či umývač šalátov. Utratil by si peniaze za takéto zbytočnosti? (ilu)facebook.com/Milanoo, facebook.com/Pampered Chef
StoryEditor

Držiak lakov na nechty, umývač šalátov. Utratil by si peniaze za takéto zbytočnosti?

ros16.10.2021., 12:00h
Niektoré vynálezy, ktoré by nám mali "uľahčiť život", sú naozaj poriadne strelené.
Lajkuj Brainee.sk na

Balená pitná voda

Pitná voda z obchodu je veľmi fajn v krajinách, kde im netečie z kohútika. Kupovať si však balenú pitnú vodu, keď ju mám rovno pred nosom? Zbytočne vyhodené peniaze. Pokiaľ má pitná voda z kohútika nepríjemnú pachuť, kúp si radšej filter. Vďaka tomu odbremeníš životné prostredie od ďalších plastov.

Elektrický otvárač na víno

Áno, síce sa bude ľahšie otvárať, no nestojí to za tie peniaze. Cena tejto vymoženosti sa pohybuje na desiatkach eur. Navyše ti bude len zbytočne zavadzať v kuchyni. Obyčajná, lacná vývrtka je predsa hneď po ruke.

Elektrický otvárač na konzervy

Keď už fľaše, tak rovno aj konzervy. Cena elektrického otvárača na konzervy sa však pohybuje v niekoľkých desiatkach eur a my sa pýtame, nepostačí ti ten obyčajný, ktorý je oveľa lacnejší?

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa 金社Kanamono (@kanamonohk)

Vrecko na balzamy či rúže

Takáto vymoženosť sa predáva na Amazone za niekoľko dolárov, pričom je možné si ju pripnúť na kľúče. Možno sa ti to hodí práve vtedy, ak nemáš pri sebe kabelku, no inokedy je to úplne zbytočné. Na druhej strane, spomenieš si, že máš balzam práve na kľúčoch?

Elektrický zapaľovač

Celkom drahý špás na to, že máš v obchode plno obyčajných zapaľovačov alebo zápaliek, ktoré majú presne tú istú funkciu. Jeho cena sa pohybuje v niekoľkých desiatkach eur.

Umývač na šaláty

Len doleješ vodu, stlačíš gombík a šalát je umytý. Vyzerá to skutočne "jednoducho". Nestačí, keď ho opláchneš pod tečúcou vodou? Nepotrebuješ predsa vyhadzovať takmer pätnásť eur na takúto hlúposť. 

Držiak lakov na nechty

Vyzerá ako prsteň a môžeš ho mať na sebe počas toho, ako si lakuješ nechty. Na Amazone ho nájdeš za desať dolárov, pričom podľa recenzií bol používateľ veľmi nemotorný a pri pohybe rukou vylial lak na koberec. To snáď hovorí za všetko.

Záclona na tvár

Vychutnajte si svoje 5-hviezdičkové jedlo v úplnom súkromí. Pripevnite si tento osobný záves na nos, aby ste si zakryli ústa pri každom jedle, a nikdy si nerobte starosti so žuvaním s otvorenými ústami. Záclonu ľahko odostrite počas konverzácie či pri telefonovaní, opisuje tento výtvor profil na Instagrame, kde nájdeš samé, vskutku nezmyselné vynálezy. Všetky sú však vytvorené v rámci srandy a ľudia si ich kupujú pre zábavu. Takáto ochrana tváre má zabrániť ľuďom, aby sa na teba v reštaurácii pozerali, ako ješ. Ak si ho však zoberieš so sebou, garantujeme ti, že budú ešte viac vyvaľovať oči.

Držiak na pivo so závažím

Aký je zmysel tejto vecičky? Aby si pri pití piva nemal výčitky a rovno začal aj posilňovať? Možno ide o celkom vhodný darček pre kamaráta, ktorý miluje posilku, no nedokáže si odoprieť ani pár dúškov tohto zlatistého moku. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/svet, menuAlias = svet, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 13:56