Významnému pretekárovi ukradli hodinky v sume 40-tisíc libier (ilu)instagram.com
StoryEditor

Pretekára F1 Landa Norrisa na finále EURO 2020 okradli. Je ľahší o hodinky obrovskej hodnoty

Radka Rosenbergová13.07.2021., 14:03h
Britského pilota motoristického seriálu MS F1 Landa Norrisa okradli v Londýne po tom, ako na štadióne Wembley sledoval finále futbalových majstrovstiev Európy. Odcudzili mu hodinky v sume 40-tisíc libier.
Lajkuj Brainee.sk na

21-ročný Norris sa zúčastnil nedeľňajšieho zápasu, aby podporil národný tím, no nečakal, že domov príde bez drahých hodiniek. K incidentu údajne došlo až po hre, keď kráčal k svojmu autu. Vtom ho napadli neznámi muži a okradli ho.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lando Norris (@landonorris)

„Lando našťastie neutrpel žiadne zranenia, ale pochopiteľne je otrasený,“ uviedla polícia pre portál unilad. Medzi priaznivcami Anglicka a Talianska prepukli bitky, polícia vraj zadržala až 49 osôb, pričom sa zranilo až 19 príslušníkov polície, ktorí čelili šialenému davu ľudí. Tí sa snažili preniknúť na hru bez lístkov. Všetkých, ktorí sa snažili nelegálne dostať na hru, polícia zadržala. 

Podľa Daily Star išlo o prototyp hodiniek značky Richard Mille, ktoré sa predávajú za poriadne vysokú sumu. Mark Bullingham, výkonný riaditeľ FA, označil tých, ktorí sa pokúsili vniknúť bez lístkov, za „opitých hlupákov“ a ospravedlnil sa ľuďom, ktorí si zakúpili normálne lístky. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 18:22