Reprofoto Youtube/GCN Racing
StoryEditor

Spôsobila hromadný pád na Tour de France, budú ju žalovať: Je to preto, aby menšina nepokazila celú šou

TASR27.06.2021., 10:31h
Fanúšička s transparentom narobila veľké škody. Organizátori ju chcú zažalovať.
Lajkuj Brainee.sk na

Fanúšičku, ktorá spôsobila hromadný pád v sobotnej 1. etape cyklistických pretekov Tour de France, budú organizátori žalovať. Podľa regionálneho periodika Ouest France sa žene v žltej bunde podarilo ujsť a do tejto chvíle ju nenašli.

Organizátori ju chcú zažalovať 

Štyridsaťšesť kilometrov pred cieľom sa jazdcom postavila do cesty diváčka s transparentom. Tony Martin sa jej nedokázal vyhnúť a spustil hromadný pád. Na zemi skončilo mnoho favoritov, medzi nimi Primož Roglič, Tadej Pogačar a víťaz etapy Julian Alaphilippe. Jashovi Sütterlinovi nedovolili zranenia na podujatí pokračovať.

„Zažalujeme ju. Je to preto, aby menšina, ktorá robí takéto veci, nepokazila celú šou,“ citovala agentúra AFP slová zastupujúceho riaditeľa prestížneho podujatia Pierra-Yvesa Thouaulta.

Podarilo sa jej utiecť 

Francúzska polícia v nedeľu oznámila, že odštartovala vyšetrovanie ženy, ktorá zapríčinila hromadný pád počas úvodnej etapy cyklistických pretekov Tour de France. 

Ženu budú vyšetrovať za úmyselné ohrozenie verejnej bezpečnosti. Z miesta nehody sa jej však podarilo utiecť a zatiaľ ju nenašli.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 07:14