StoryEditor

Poznáme termín zápasu MMA bojovníka Tomáša Deáka. Kedy ho uvidíme v klietke? (video)

Dominika Pacigová16.06.2021., 12:00h
Aj napriek tomu, že je proti burcovaniu pred zápasom, vždy mu to pomôže. Vtedy vie, že súpera chce zlikvidovať. Tomáš Deák v rozhovore pre Brainee okrem iného prezradil, kedy ho čaká najbližší zápas.
Lajkuj Brainee.sk na

MMA bojovník Tomáš Deák získal počas svojej kariéry tituly dvoch organizácií v bantamovej váhe. Po odchode z ruskej organizácie Fight Nights Global podpísal zmluvu na dva zápasy s Oktagonom, kde však došlo k sporu a minulý rok mu odobrali titul šampióna. V súčasnosti bojuje v organizácii ACA. Už o pár týždňov ho opäť uvidíme v klietke. 

Burcovanie nemá rád, ale pomáha mu to 

Uplynulý rok patril medzi najhoršie v jeho kariére. Po dvoch prehrách v rade si doprial dlhšiu pauzu. „Bol som zmierený s tým, že si dám aj rok pauzu. Mal som toho plné zuby, no po troch týždňoch som zistil, že bez MMA nedokážem žiť. Oddych mi pomohol vrátiť sa späť. Musím bojovať, keď má hlava chuť, nie keď je telo tip-top pripravené,“ prezradil vo videorozhovore. 

Aprílový zápas musel v dôsledku zranenia zrušiť, no už čoskoro ho opäť uvidíme v klietke. „Mám novinky. Ponúkli mi zápas už 16. júla,“ dodal. 

Pred zápasom, ale aj počas neho sú podľa Tomáša prínosom silné reči či provokácie. „Keď ma súper napádal na sociálnych sieťach, bol som nervózny, no v deň váženia som si uvedomil, že mi to pomohlo. Išiel som ho zlikvidovať. V poslednom prehratom zápase však neboli žiadne emócie, nevedel som sa na súpera naštvať, nemal som chuť udrieť ho alebo ublížiť mu,“ objasnil.

​Najlepšie sa mu bojuje na východe Európy. „Je to tam dobre platené, ale klamal by som, ak by som povedal, že som nezarobil v Oktagone. Aj tam som bol finančne spokojný. Treba robiť dobré zápasy a ide to ruka v ruke,“ skonštatoval.

Viac sa dozvieš vo videorozhovore.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 12:57