Obrovská rana pre šport: Zomrel 18-ročný talentovaný futbalistafacebook.com/DAC 1904, facebook.com/Polícia Slovenskej republiky
StoryEditor

Tragédia na ceste. Vyhasol život mladého slovenského reprezentanta

ros02.11.2021., 11:36h
Mladý futbalový reprezentant a hráč FC ŠTK 1914 Šamorín Adrián Nagy mal tragickú autonehodu.
Lajkuj Brainee.sk na

„Veľmi nás táto správa zasiahla. Adrián bol skvelý chlapec, všetci sme ho mali radi. Chodil na strednú odbornú školu rozvoja vidieka, všetci ho poznali. Jeho rodičia ho vo všetkom podporovali, v športe i vo vzdelávaní. Spoznali sme v nich veľmi sympatickú rodinu. Prežívame obrovskú bolesť v klube, ani si nevieme predstaviť utrpenie rodičov. Hovorí sa mi o tom veľmi ťažko,“ uviedol pre portál Sportnet Krisztián Németh, športový riaditeľ mládeže DAC Dunajská Streda.

O jeho smrti po tragickej nehode informovali oba kluby. Adrián Nagy začínal s futbalom v Leviciach, od začiatku roku 2018 pôsobil v Dunajskej Strede. Od minulého leta bol na hosťovaní v FC ŠTK 1914 Šamorín. Viackrát figuroval aj v nominácii mládežníckych reprezentačných výberov.

Nehoda sa stala medzi Levicami a obcou Dolná Seč. 18-ročný vodič viedol Volkswagen Scirocco, pričom na rovnom úseku cesty pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky a iným okolnostiam, ktoré možno predvídať, na základe čoho prešiel do protismeruNásledne zišiel do ľavej priekopy, kde narazil do stromu. Vozidlo po náraze začalo horieť. Pri dopravnej nehode utrpel mladý vodič zranenia, ktorým na mieste podľahol,“ uviedli policajti na sociálnej sieti.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
20. apríl 2024 10:52