Igor MatovičTASR/P. Neubauer
StoryEditor

Zaočkovaná Slovenka Manuela vyhrala pol milióna, na pive s kamošmi zastihli aj Dávida, ten vyhral 201-tisíc

red22.08.2021., 21:30h
Pravidlá očkovacej lotérie upravili, aby mohli vyhrať aj ľudia, ktorí nepozerajú v danej chvíli priamy prenos. Vďaka tomu vyhrala Manuela 501-tisíc.
Lajkuj Brainee.sk na

Rozpačitý začiatok nedeľného večerného programu na RTVS podčiarklo moderovanie Very Wisterovej a Marcela Forgáča. Tí hneď na začiatku priznali, že predošlý diel nebol veľmi úspešný. Práve po kritike upravili organizátori pravidlá.

Hneď prvá vyžrebovaná telefón v časovom limite zdvihla. Spočiatku však bola skeptická. „Heslo viem, to vám poviem aj hneď, veľká výhra, ale neviem percentá zaočkovaných Slovákov, nepozerám prenos,“ priznala sa hneď Manuela z Bratislavy, make-up artistka, ktorá do poslednej chvíle nečakala, že vyhrá. Napokon však splnila všetky podmienky a stala sa majiteľkou neuveriteľných 501-tisíc eur.

​Aj keď organizátori určite v dobrej vôli zavolali na spríjemnenie chvíľ medzi žrebovaním hudobnú skupinu Gladiátor, mnohí počas spevu Mika Hladkého skôr trpeli alebo rovno prepínali.

Druhý diel relácie Byť zdravý je výhra bol určite úspešnejší. 101-tisíc eur získal aj Tomáš z Vranova nad Topľou, ktorý peniaze investuje podľa vlastných slov do hypotéky. Na pive s kamošmi zastihli moderátori aj Dávida z Bratislavy, ktorý taktiež splnil všetky podmienky a vyhral 201-tisíc eur.

Jeden vyžrebovaný zo Žiliny nezdvihol telefón, Michaela z Trnavy však ako posledná vyžrebovaná heslo Červený kríž vedela, a tak vyhrala 101-tisíc eur.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
17. apríl 2024 21:23