Facebook/Polícia SR - Nitriansky kraj, Pexels.com/cottonbro
StoryEditor

Policajti zažili bizarnú situáciu. Muž na úteku zostal zakliesnený v diere v strope domu

TASR19.08.2021., 16:17h
Vyliezol na povalu, kde popreskakoval krokvy a na policajtov hádzal tehly. Dostal sa až k diere v strope. Tam zostal zakliesnený a zo stropu mu trčali len nohy.
Lajkuj Brainee.sk na

Grotesknú situáciu zažili policajti z Močenka, ktorí boli vyslaní do obce Selice v okrese Šaľa. Tam mali preveriť pohyb 32-ročného muža, po ktorom bolo vyhlásené pátranie. Muž mal nastúpiť do výkonu trestu odňatia slobody, namiesto toho však trávil čas schovaný doma. Keď prišli policajti k jeho rodinnému domu, muž sa dal na útek. Polícia o tom informuje na sociálnej sieti. 

„Vyliezol na povalu, kde popreskakoval krokvy a na policajtov hádzal tehly. Dostal sa až k diere v strope. Tam zostal zakliesnený a zo stropu mu trčali len nohy. Kým k nemu pribehli policajti, jeho manželka ho ťahala za nohy dolu,“ opísali situáciu policajti z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre. 

Policajti muža zadržali a vzhľadom na to, že kládol aktívny odpor, do policajného auta ho odviedli spútaného. Muž bol eskortovaný do výkonu trestu odňatia slobody.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 23:15