Facebook/Fakulta chemickej a potravinárskej technológie STU
StoryEditor

V okne sa objavil znak protiočkovacej kampane. Fakulta STU sa voči tomu ohradzuje

TASR19.08.2021., 13:00h
Fakulta pracuje na odstránení vyvesených vlajok v oknách.
Lajkuj Brainee.sk na

Na sociálnych sieťach sa vo štvrtok začala šíriť fotografia slovenskej vlajky a znak protiočkovacej kampane umiestnených v oknách budovy Fakulty chemickej a potravinárskej technológie Slovenskej technickej univerzity. Ako TASR informoval Matúš Hrnčiar z FCHPT STU, fakulta sa proti činom jednotlivca ohradzuje.  

Sú za očkovanie 

„Budova je aktuálne v rozsiahlej rekonštrukcii a má k nej prístup veľa pracovníkov, ktorí nie sú zamestnancami fakulty. Stanovisko fakulty je zásadne za očkovanie, ktoré bolo podporené hromadnou výzvou študentom,“ uviedol Hrnčiar.

Ako dodal, v tejto výzve fakulta motivuje študentov k očkovaniu na základe vedeckých poznatkov a motivuje k ochrane zdravia nielen svojich blízkych, ale aj celej spoločnosti. 

Očkovanie fakulta podporila aj na sociálnych sieťach vyjadreniami vedcov a profesorov vo videách. „Fakulta pracuje na odstránení vyvesených vlajok v oknách. Táto situácia nás mrzí a odkazujeme - Zaočkujte sa, je to dôležité a potrebné,“ dodal Hrnčiar. 

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
25. apríl 2024 14:57