Zdroj: FB / Dopravný servis KE,KS
StoryEditor

Východniari zase bavia internet: Auto zaparkovalo v čerstvom betóne

Ľubomíra Somodiová30.06.2021., 09:38h
Fiat Punto na Hviezdoslavovej ulici v Košiciach uviazlo v čerstvom betóne.
Lajkuj Brainee.sk na

Úsek cesty na Hviezdoslavovej ulici v Košiciach pri pamätníku Medzinárodného maratónu mieru je kvôli rekonštrukcii uzavretý a vodiči ho musia obchádzať cez vedľajšiu ulicu. V úseku je niekoľko dopravných značiek. Napriek tomu si to jeden vodič zrejme nevšimol alebo ich len ignoroval. Vznikla tak kuriózna nehoda, ktorá baví celý internet.

Na očiach mestu i internetu

Vodič Fiatu Punto si to totiž namieril rovno do čerstvého betónu. Nebolo cesty späť. V horúčavách, ktoré v tieto letné dni vládnu, mu betón ku kolesám rýchlo prischol. Netreba zabúdať, že  ide o miesto, kde sa to ľuďmi len tak hemží. „Nešťastníci“ tak boli na očiach celému mestu. Čoskoro sa fotky objavili v jednej z facebookových skupín, ktorá informuje o doprave v metropole východu a jej okolí.

Zdroj

Hoci mnohí internetoví diskutéri označili výjav v betóne za umelecké dielo, ktoré by tam malo ostať na trvalo, podarilo sa ho vytiahnuť. „Ako pomník a symbol ľudskej hlúposti. Taká dlhodobá umelecká inštalácia na túto tému,“ myslí si Tomáš.

Dopravné obmedzenia by mali na úseku trvať približne mesiac.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
24. apríl 2024 05:10