KavaschováTASR/Dano Veselský
StoryEditor

Známu slovenskú herečku vydierajú. Ak nezaplatí, chcú zverejniť jej intímne fotografie

kov28.01.2022., 13:30h
Dominika Kavaschová zažíva nepríjemné obdobie.
Lajkuj Brainee.sk na

Obľúbená herečka o tom informovala na svojom Instagrame. Dlho zvažovala, či video, ktoré nahrala, zverejní, no nakoniec to urobila. Vo videu Kavaschová svojim fanúšikom odhalila znepokojujúce tajomstvo.

Intímne fotky

„Je mi zle z toho, čo sa mi stalo," hovorí herečka. „Pred pár dňami mi napísal niekto, kto tvrdil, že má moje intímne fotky. Odignorovala som to, pretože som si vôbec neuvedomovala, že mám nejaké intímne fotky,“ vysvetľuje.

​O pár dní neskôr jej ich však daný človek poslal. „Vtedy som si uvedomila, že mám intímne fotky. Dala by som aj ruku do ohňa, že som tie fotky dokonca aj vymazala, čiže neviem, ako sa k nim ten človek dostal,“ opisuje zúfalá herečka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Kavaschová (@donda_kawa)

Vydieranie

„Došlo mi strašne zle z tej predstavy, že sa na to niekto kuká, nespala som preto niekoľko nocí, ten človek ma teraz vydiera a nie je to malá suma,“ hovorí Kavaschová. Bývalá hviezda seriálu Oteckovia dodáva, že na fotografiách nie je nič strašné, avšak sú to jej intímne veci.

Herečka Kavaschová TASR/Jakub Kotian

​Na záver vo videu všetkým odkázala, aby si dávali pozor, pretože takéto odporné veci sa naozaj dejú. Povedala, že netuší, čo má robiť a daného človeka pozdravila a popriala mu veľa šťastia v živote. 

Dominika Kavaschová patrí medzi naše najpopulárnejšie televízne tváre, okrem televízie a divadla, sa venuje aj hudbe.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 03:54