Snáď najznámejším súčasným odporcom očkovania na Slovensku je Robert Fico. „Nie som očkovaný a ani sa nedám očkovať, “ pravidelne vyhlasuje šéf strany SMER-SD. Sám pritom v minulosti covid prekonal a uviedol, že ide o „strašnú chorobu“. Často tvrdí, že za očkovaním je farmabiznis a povinné očkovanie označuje za nechutný fašistický nápad.TASR/Jaroslav Novák
StoryEditor

AKTUÁLNE! Roberta Fica zadržala polícia

bed16.12.2021., 17:36h
Na Tyršovom nábreží pred ohláseným protestom zadržali bývalého premiéra Slovenskej republiky.
Lajkuj Brainee.sk na

Robert Fico ohlásil protest s tlačovou besedou na šiestu hodinu večer. Na začiatku protestu ho zadržala polícia, informuje portál aktuality.sk.

Predseda Smeru sa vyjadril k svojmu zadržaniu ešte predtým, ako nasadol do policajného auta, ktoré ho odviezlo na výsluch na policajnú stanicu, informuje TA3. Vyhlásil, že pripravili pokojný protest. Takto sa podľa neho likviduje demokracia na Slovensku a cieľom polície je zmariť protest.

„Ste vy normálni, ako sa správate, aký som spravil trestný čin,“ pýtal sa Fico policajta, ktorý ho sprevádzal do policajného auta.

Na zadržanie reagovali členovia Smeru na tlačovej besede, vyjadril sa k tomu aj koaličný poslanec Andrej Stančík, ktorý nazval Fica martýrom.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
17. apríl 2024 19:54