projekt pre seniorovFacebook/Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok?
StoryEditor

Urob seniorom radosť na Vianoce! Zapoj sa do krásnej kampane a priprav im krabičku plnú lásky

kov01.12.2021., 09:15h
Vianoce sú podľa mnohých z nás najkrajším obdobím v roku. Ľudia počas nich viac pociťujú vďaku, prejavujú svoje city a celkovo sa snažia byť tou lepšou verziou seba. Skvelým spôsobom, ako potešiť ľudí, na ktorých sa často zabúda, je napríklad projekt Koľko lásky sa zmestí do krabice od topánok?
Lajkuj Brainee.sk na

Krabičky plné lásky

Ide o projekt, v rámci ktorého ľudia po celom Slovensku napĺňajú krabice od topánok darčekmi pre seniorov z domovov dôchodcov. Na týchto ľudí sa často zabúda, mnohí z nich sú opustení a tak sa stáva, že niekedy nedostanú na Vianoce žiaden darček.

Presne tomu sa snaží zabrániť autorka projektu Jana Galatová, ktorá sa takýmto spôsobom rozhodla pomôcť. Projekt sa stretol s úspechom a tento rok pokračuje už svojím štvrtým ročníkom. 

Čo treba urobiť

Do projektu sa ľahko môžeš zapojiť aj ty, stačí ak doma naplníš krabicu od topánok podľa týchto pokynov. Do krabice môžeš seniorom zabaliť napríklad knihu, šál, sladkosti, krížovky, kozmetiku a množstvo ďalších vecí. Zoznam miest, kde krabice môžeš odovzdať nájdeš tu.

Bližšie info nájdeš na ich stránke. Do výzvy sa dá zapojiť do 6.12. Je preto najvyšší čas poponáhľať sa!

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 12:09