dezolátiArchív TASR/Facebook/Jojo Hronkovič
StoryEditor

Dezoláti sú odpad spoločnosti. Minister Naď sa vyjadril k antirúškarom v supermarkete

kov06.11.2021., 11:55h
Minister obrany SR Jaroslav Naď vyjadril podporu slovenským policajtom, naopak neprispôsobivých antirúškarov vôbec nešetril.
Lajkuj Brainee.sk na

Urobil tak na svojom facebookovom profile, kde sa v príspevku vyjadril k nedávnemu incidentu, ktorý sa odohral v piešťanskom supermarkete. Skupina odporcov protipandemických opatrení v ňom rozhadzovala tovar a odmietala si nasadiť rúško či opustiť predajňu.

Polícia voči nim tvrdo zakročila. 

„Policajti robia všetko pre to, aby ochránili naše zdravie, náš majetok a zaistili poriadok a dodržiavanie zákonov. Robia čo vedia, aj keď to majú veľmi ťažké,“ napísal Jaroslav Naď. 

Útoky antivaxerov

„Naopak, vandali, grázli a dezoláti, ktorí som presvedčený, že za peniaze a s jasným cieľom provokácie, porušujú po celom Slovensku zákony. Šíria chorobu medzi zodpovednými ľudmi lebo nedodržiavajú protiepidemické nariadenia, zneužívajú na svoje primitívne a protizákonne konanie aj malé deti a dokonca berú tovar z obchodov bez zaplatenia. Osočujú a vyhrážajú sa vedcom či lekárom pred ich domovmi, sú absolútnym odpadom spoločnosti, s ktorým sa musíme jasne vysporiadať," odkazuje minister.

Minister Naď ďalej uvádza, že pokiaľ budú provokatéri porušovať zákony aj naďalej, dostanú adekvátnu odpoveď.

Predavačky dostali kytice

Komici zo Silných rečí sa poskladali a dali doručiť desať kytíc pre zamestnankyne Lidlu v Piešťanoch, kde sa celý incident odohral. Chcú tým dať najavo, že sa zachovali správne a že stoja na ich strane.

menuLevel = 4, menuRoute = notsorry/news/spolocnost/slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = notsorry, homepage = false
18. apríl 2024 07:00